avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Maryella a scris:

Anatolia a scris:

Mie imi place grupul de pe facebook ! :sorry: Recomand ! :yes:

[ link extern ] /

Esti printre putinele :) m-am uitat si eu la ce se discuta pe fb, intr-adevar am primit lamuriri cand nu am inteles o intrebare si m-a facut sa imi dau seama ca trebuie sa fiu atena la intrebarile legate de masurile preventive, cand in intrebare apare sintagma \"suspectul sau inculpatul\", si o sa am grija legat de asta, dar in rest..sunt multe intrebari formulate incomplet, care mai rau te bulverseaza. Parerea mea e ca acum trebuie sa terminam de invatat (in cazul meu) si sa recapitulam cat mai mult pentru a ne aminti in ziua examenului raspunsurile intrebarilor ce le vom primi :D
Cum stai cu invatatul, stiu ca renuntasei la munca si te-ai concentrat numai pe invatat :D sper ca a fost o decizie buna si rezultatul pe masura. :flowersblue:

Nu a fost o decizie riscanta, e flux continuu de personal la fostul meu loc de munca asa ca ma pot intoarce oricand...plus ca nu e DELOC ceea ce imi doresc eu sa fac si oricum intentionam sa imi caut altceva. A fost scuza si momentul perfect sa-mi iau talpasita, fara sa supar pe nimeni (la sefi ma refer) si sa-mi las loc de buna ziua :D

Cu materia nu stiu daca stau prea bine, inca nu am terminat CPP (adica am parcurs materia dar nu e toata tocita inca). Estimez ca abia peste vreo 2-3 zile termin,iar pe urma pana in 31 vreau sa recapitulez CPC si CPP si abia apoi trec la organizare...sper sa-mi ajunga cateva zile pt organizare, ca mi se pare horror de grea :rtfm: :slap:
In orice caz incerc sa nu intru in panica, ca nu mi-ar ajuta chiar la nimic, si sa gandesc cat se poate de pozitiv in situatia data... ! :)

Voi cum stati cu materia ? Chiar as vrea sa stiu daca sunt singura atat de in urma... :(

P.S.: am un singur regret...trebuia sa-mi dau demisia mai repede !!!!#-o
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
Anatolia, utilizator
Anatolia a scris:

Maryella a scris:

Anatolia a scris:

Mie imi place grupul de pe facebook ! :sorry: Recomand ! :yes:

[ link extern ] /

Esti printre putinele :) m-am uitat si eu la ce se discuta pe fb, intr-adevar am primit lamuriri cand nu am inteles o intrebare si m-a facut sa imi dau seama ca trebuie sa fiu atena la intrebarile legate de masurile preventive, cand in intrebare apare sintagma \"suspectul sau inculpatul\", si o sa am grija legat de asta, dar in rest..sunt multe intrebari formulate incomplet, care mai rau te bulverseaza. Parerea mea e ca acum trebuie sa terminam de invatat (in cazul meu) si sa recapitulam cat mai mult pentru a ne aminti in ziua examenului raspunsurile intrebarilor ce le vom primi :D
Cum stai cu invatatul, stiu ca renuntasei la munca si te-ai concentrat numai pe invatat :D sper ca a fost o decizie buna si rezultatul pe masura. :flowersblue:

Nu a fost o decizie riscanta, e flux continuu de personal la fostul meu loc de munca asa ca ma pot intoarce oricand...plus ca nu e DELOC ceea ce imi doresc eu sa fac si oricum intentionam sa imi caut altceva. A fost scuza si momentul perfect sa-mi iau talpasita, fara sa supar pe nimeni (la sefi ma refer) si sa-mi las loc de buna ziua :D

Cu materia nu stiu daca stau prea bine, inca nu am terminat CPP (adica am parcurs materia dar nu e toata tocita inca). Estimez ca abia peste vreo 2-3 zile termin,iar pe urma pana in 31 vreau sa recapitulez CPC si CPP si abia apoi trec la organizare...sper sa-mi ajunga cateva zile pt organizare, ca mi se pare horror de grea :rtfm: :slap:
In orice caz incerc sa nu intru in panica, ca nu mi-ar ajuta chiar la nimic, si sa gandesc cat se poate de pozitiv in situatia data... ! :)

Voi cum stati cu materia ? Chiar as vrea sa stiu daca sunt singura atat de in urma... :(

P.S.: am un singur regret...trebuia sa-mi dau demisia mai repede !!!!#-o

eu m-am apucat ieri de organizare, e horror intradevar, mai ales ROI-ul, la CPP si CPC mai am si eu de repetat, adica de tocit vb ta, sper ca saptamana asta sa termin si dupa doar sa repet
Eu mai am vreo 50 de pagini la cpp si organizarea, iar pe urma sa repet. Pe mine ma dispera faptul ca s-a mutat in mai, ca daca era in septembrie.....repetam inca de 10 ori. Si groaznic e ca mai avem o sansa doar peste un an jumate#-o
@rosa_weigand imi pare rau sa aud ca te-ai hotarat sa te retragi, dar sunt convinsa ca tu stii cel mai bine care sunt cele mai bune optiuni pt. tine. Iti doresc succes in tot ceea ce iti propui sa faci.
@Anatolia A ramne pozitiva este cel mai bun lucru pe care il poti face.Eu cum am fost sigura ca o sa fie examen in mai cum mi-am dat demisia...urgent! :D Prefer sa mizez totul pe o carte decat sa mai stau la un loc de munca care simt ca ma prosteste mai mult. Bineinteles, renuntatul la loc de munca nu este cea mai avantajoasa solutie pt. toata lumea,nu ii poti spune unei mamici care isi dramaluieste salariu de la o luna la alta "da-ti demisia si invata".
La ROI nu avem de invatat si sectiunea II 2 care a fost introdusa prin H.C.S.M 79/2014, nu?? Ca am vazut pe grupul de FB o intrebare si la raspuns zicea ceva de judecatorul de dr. si libertati si camera preliminara la organizare,si pe bune ca nu imi amintesc sa fi citit asa ceva.
Pe mine ma cam streseaza revizuirea la penal, si imi este tare frica ca o sa incurc termenele la penal, mai ales unde calea de atac este contestatia..pfff #-o
Eu din cate am vazut nu s-a pus accentul pe ROI, eventual au fost intrebari cu A/F.
Am inceput sa am niste emotii teribile, mai ales cand cand ma uit ( cu toate ca am zis ca nu o sa mai fac) la intrebarile de pe FB si vad ca sunt persoane care dau raspunsuri exact ca in cod...pff, simt ca nu am citit nimic.
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
cristina1990, utilizator
depinde de norocul fiecaruia, poate sa-ti pice un subiect pe care il stii foarte bine, sau un subiect la care ai doar habar, in timpul asta scurt mai ales la CPP este greu sa retii totul, sa speram ca vor fii subiecte usoare ca si anul trecut, mi-e foarte teama la organizare, nu am deloc spor

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)