Maryella a scris:
Anatolia a scris:
Mie imi place grupul de pe facebook ! :sorry: Recomand ! :yes:
[ link extern ] /
Esti printre putinele :) m-am uitat si eu la ce se discuta pe fb, intr-adevar am primit lamuriri cand nu am inteles o intrebare si m-a facut sa imi dau seama ca trebuie sa fiu atena la intrebarile legate de masurile preventive, cand in intrebare apare sintagma \"suspectul sau inculpatul\", si o sa am grija legat de asta, dar in rest..sunt multe intrebari formulate incomplet, care mai rau te bulverseaza. Parerea mea e ca acum trebuie sa terminam de invatat (in cazul meu) si sa recapitulam cat mai mult pentru a ne aminti in ziua examenului raspunsurile intrebarilor ce le vom primi :D
Cum stai cu invatatul, stiu ca renuntasei la munca si te-ai concentrat numai pe invatat :D sper ca a fost o decizie buna si rezultatul pe masura. :flowersblue:
Nu a fost o decizie riscanta, e flux continuu de personal la fostul meu loc de munca asa ca ma pot intoarce oricand...plus ca nu e DELOC ceea ce imi doresc eu sa fac si oricum intentionam sa imi caut altceva. A fost scuza si momentul perfect sa-mi iau talpasita, fara sa supar pe nimeni (la sefi ma refer) si sa-mi las loc de buna ziua :D
Cu materia nu stiu daca stau prea bine, inca nu am terminat CPP (adica am parcurs materia dar nu e toata tocita inca). Estimez ca abia peste vreo 2-3 zile termin,iar pe urma pana in 31 vreau sa recapitulez CPC si CPP si abia apoi trec la organizare...sper sa-mi ajunga cateva zile pt organizare, ca mi se pare horror de grea :rtfm: :slap:
In orice caz incerc sa nu intru in panica, ca nu mi-ar ajuta chiar la nimic, si sa gandesc cat se poate de pozitiv in situatia data... ! :)
Voi cum stati cu materia ? Chiar as vrea sa stiu daca sunt singura atat de in urma... :(
P.S.: am un singur regret...trebuia sa-mi dau demisia mai repede !!!!#-o