Gheorghe.. chill man! incet si singur!o sa acoperi toata materia,nu are rost sa intri in panica!
Cristina, eu zic sa nu te lasi afectata de ce gasesti pe un grup,forum,etc. referitor la polemici, discutii mai aprinse..Am vazut ca multe v-ati plans de grupul de pe FB si de discutiile de acolo,cu toate astea intrati(si bine faceti) dar eu zic ca exagerati un pic..Sunt si polemici, ca peste tot, bisericutele s-au cam spart :) dar sunt sigura ca o sa se formeze altele..daca asta te afecteaza cum o sa faci fata la locul de munca,crezi ca e diferit?sunt exceptii dar..peste tot sunt polemici,barfa..etc.Nici sa stam sa ne plangem dar sa tragem cu ochiu :D Deci fi tu zen, si ignora-i, stai in umbra(nu e urat) si fixeaza-ti raspunsurile....incearca sa iei partea buna,si de pe fb si de aici. Si da, multi raspund acolo(citind in cod inainte) ca sa para destepti,dar isi fac rau..ca pe mn una nu ma impresioneaza raspunsurile lor!
Daca pleci cu "vai urasc oj si o sa invat greu" asa o sa fie..zici ca e ceva viral...toata lumea se plange de oj, si va influentati una pe cealalta, va sabotati..
Eu zic sa bei un suc de portocale sau o cafea si sa iti spui: o sa reusesc sa retin tot!pot! nu e asa greu! starea psihica influenteaza capacitatea de invatare! deci,spor la invatat tuturor!(si sper ca ce am zis consideri pertinent!O zi buna!
Uitasem,am tot cautat pe forum un raspuns dar nu l-am gasit,si da am cautat
1.In ce conditii,si daca se poate, nota de la un concurs sa fie echivalata la un altul!
2. Care e diferenta intre un post vacant temporar si unul pe perioada determinata! sau daca stiti unde pot gasi raspunsurile let me know
@M0nika, sunt de acord cu tot ce ai zis!!=D>. Cat despre OJ...urasc doar ROI, celelalte chiar mi se pare OK. Eh, acum iti dai seama ca si dramatizez un pic si exagerez ca sunt cu nervii intinsi si nimic nu`mi convine :D. Cu privire la intrebarile tale...habar nu am, nu am stiut ca exista vreo diferenta intre "post vacant temporar" si "post pe perioada determinata". O zi buna si tie si spor la invatat, mersi ca mi-ai mai ridicat moralul.
postul vacant temporar este alias contract perioada nedeterminata, adica cand se termina perioada pleci indiferent ca esti in privat sau la stat, in schimb perioada determinta presupune ca poti sa stai cat vrei pana la pensionare daca asta ti-e dorinta:)