avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Pentru cine este interesat [ link extern ] !!
Mie imi place grupul de pe facebook ! :sorry: Recomand ! :yes:

[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 23 Aprilie 2014
Anatolia, utilizator
Anatolia a scris:

[ link extern ] /

Esti printre putinele :) m-am uitat si eu la ce se discuta pe fb, intr-adevar am primit lamuriri cand nu am inteles o intrebare si m-a facut sa imi dau seama ca trebuie sa fiu atena la intrebarile legate de masurile preventive, cand in intrebare apare sintagma "suspectul sau inculpatul", si o sa am grija legat de asta, dar in rest..sunt multe intrebari formulate incomplet, care mai rau te bulverseaza. Parerea mea e ca acum trebuie sa terminam de invatat (in cazul meu) si sa recapitulam cat mai mult pentru a ne aminti in ziua examenului raspunsurile intrebarilor ce le vom primi :D
Cum stai cu invatatul, stiu ca renuntasei la munca si te-ai concentrat numai pe invatat :D sper ca a fost o decizie buna si rezultatul pe masura. :flowersblue:
colega noastra de forum si-a dat demisia? suna riscant. acum depinde si ce loc de munca are. eu m-am multumit cu cateva zile de Concediu.
Maryella a scris:

Anatolia a scris:

[ link extern ] /

..sunt multe intrebari formulate incomplet, care mai rau te bulverseaza.

Pe grup e prea putina informatie ce oricum se pierde in frustrarile unora aruncate pe cine apuca.Intrebarile sunt formulate in detalii menite sa incurce.. nu verifica cunostintele ci atentia.La SNG nu au fost intrebari capcana.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)