avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
cristina1990 a scris:

@rosa_weigand imi pare rau sa aud ca te-ai hotarat sa te retragi, dar sunt convinsa ca tu stii cel mai bine care sunt cele mai bune optiuni pt. tine. Iti doresc succes in tot ceea ce iti propui sa faci.
@Anatolia A ramne pozitiva este cel mai bun lucru pe care il poti face.Eu cum am fost sigura ca o sa fie examen in mai cum mi-am dat demisia...urgent! :D Prefer sa mizez totul pe o carte decat sa mai stau la un loc de munca care simt ca ma prosteste mai mult. Bineinteles, renuntatul la loc de munca nu este cea mai avantajoasa solutie pt. toata lumea,nu ii poti spune unei mamici care isi dramaluieste salariu de la o luna la alta "da-ti demisia si invata".
La ROI nu avem de invatat si sectiunea II 2 care a fost introdusa prin H.C.S.M 79/2014, nu?? Ca am vazut pe grupul de FB o intrebare si la raspuns zicea ceva de judecatorul de dr. si libertati si camera preliminara la organizare,si pe bune ca nu imi amintesc sa fi citit asa ceva.
Pe mine ma cam streseaza revizuirea la penal, si imi este tare frica ca o sa incurc termenele la penal, mai ales unde calea de atac este contestatia..pfff #-o
Eu din cate am vazut nu s-a pus accentul pe ROI, eventual au fost intrebari cu A/F.
Am inceput sa am niste emotii teribile, mai ales cand cand ma uit ( cu toate ca am zis ca nu o sa mai fac) la intrebarile de pe FB si vad ca sunt persoane care dau raspunsuri exact ca in cod...pff, simt ca nu am citit nimic.

acuma nu ai de unde sa stii, poate se uita in cod inainte sa raspunda, e cam greu sa rapunzi exact ca in cod, am renuntat si eu la a consulta fb-ul, ma deprima, incerc sa-mi mentin moralul ridicat iar cei de pe fb nu ma ajuta deloc
Nope. Ai vrut sa intrebi daca avem din ROI al instantelor judecatoresti, din capitolul III, sectiunea II indice 2? nu, avem doar sectiunea II indice 1. In sectiunea II indice 2 gasesti despre judecatorul de dr si libertati si camera preliminara. poate a gresit si a invatat si de acolo,desi nu era in tematica. Trebuia sa intrebi pe grup temeiul legal la raspuns(legea,art.) poate iti aduci aminte intrebarea si o postezi aici, dar...tin minte ca am citit undeva in OJ si de camera preliminara..problema e ca nu mai stiu unde.. :D btw.. trage aer in piept..cei care dau raspunsurile exacte ca in cod..chiar le dau din cod, mai putin din ce au invatat :D mai ales cei care raspund la toate intrebarile :) si iti poti da seama unde sunt cu invatatul in functie de intrebarile pe care le pun.. mie imi plac intrebarile lor, fiindca ma forteaza sa-mi amintesc materia..si daca nu stiu..caut raspunsul,si astfel se fixeaza, :) deci keep calm!
@M0nika dap...la aia ma refeream, mersi! Nu sunt activa pe FB, doar urmaresc intrebarile si raspunsurile. Nu mai stiu exact intrebarea, dar daca si tu tii minte ca ai citit ceva de camera preliminara e clar ca pe undeva este, poate pe la ROI unde ma apuca nervi cand ma gandesc ca trebuie sa o mai citesc:D. Am observat ca de la o intrebare simpla se intra intr-o polemica si se formeaza grupulete mai rau ca la gradinita...doar ma amuz de pe margine (urat din partea mea stiu :D). Eu ma gandesc unde este logica sa imi pierd timpul pe FB sa dau raspunsuri din cod...ca sa ce, sa par mai interesanta in fata unor oameni pe care nu`i cunosc?. Unele intrebari sunt cu adevarat interesante si eu mi-am fixat anumite lucruri datorita raspunsurilor de acolo. M-ai mai linistit putinel, chiar aveam asa o "chestie" ca am invatat destul de mult si tot nu pot sa reproduc exact ca in cod.
@scythe123 Asa sper si eu (cine nu spera) ca vor fi subiecte acceptabile, nu vreau usoare...vreau cum a zis o colega de aici sa fie "omenesti".
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
cristina1990, utilizator
subiecte grele, ușoare...omenești sau neomenești...cum or fi, chestia e ca sunt colegi care au raspunsuri oricum ar fi ele, intrebările ...și intră :sorry:
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
cbngheorghe, utilizator
Buna tuturor :) eu mai am apelul, caile extraordinare de atac si procedurile speciale ....pe care sper sa le termin pana duminica. Apoi o saptamana pentru organizare si ultima, recapitulare.. cred ca as mai fi avut nevoie de cel putin o saptamana pt recapitulare dar asta e acum, sper sa avem subiecte accesibile si sa ne amintim raspunsurile cand avem foaia de examen in fata si tooooti cei de pe forum sa reusim sa luam examenul si sa fim colegi :D

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)