cristina1990 a scris:
@rosa_weigand imi pare rau sa aud ca te-ai hotarat sa te retragi, dar sunt convinsa ca tu stii cel mai bine care sunt cele mai bune optiuni pt. tine. Iti doresc succes in tot ceea ce iti propui sa faci.
@Anatolia A ramne pozitiva este cel mai bun lucru pe care il poti face.Eu cum am fost sigura ca o sa fie examen in mai cum mi-am dat demisia...urgent! :D Prefer sa mizez totul pe o carte decat sa mai stau la un loc de munca care simt ca ma prosteste mai mult. Bineinteles, renuntatul la loc de munca nu este cea mai avantajoasa solutie pt. toata lumea,nu ii poti spune unei mamici care isi dramaluieste salariu de la o luna la alta "da-ti demisia si invata".
La ROI nu avem de invatat si sectiunea II 2 care a fost introdusa prin H.C.S.M 79/2014, nu?? Ca am vazut pe grupul de FB o intrebare si la raspuns zicea ceva de judecatorul de dr. si libertati si camera preliminara la organizare,si pe bune ca nu imi amintesc sa fi citit asa ceva.
Pe mine ma cam streseaza revizuirea la penal, si imi este tare frica ca o sa incurc termenele la penal, mai ales unde calea de atac este contestatia..pfff #-o
Eu din cate am vazut nu s-a pus accentul pe ROI, eventual au fost intrebari cu A/F.
Am inceput sa am niste emotii teribile, mai ales cand cand ma uit ( cu toate ca am zis ca nu o sa mai fac) la intrebarile de pe FB si vad ca sunt persoane care dau raspunsuri exact ca in cod...pff, simt ca nu am citit nimic.
acuma nu ai de unde sa stii, poate se uita in cod inainte sa raspunda, e cam greu sa rapunzi exact ca in cod, am renuntat si eu la a consulta fb-ul, ma deprima, incerc sa-mi mentin moralul ridicat iar cei de pe fb nu ma ajuta deloc