avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
DahliaNoir a scris:

adriana009 a scris:

perioada determinta presupune ca poti sa stai cat vrei pana la pensionare daca asta ti-e dorinta:)

Un angajator poate încheia cu același angajat doar 3 contracte de muncă pe perioadă determinată, pe o perioadă de 36 de luni. Art. 82 al 4CM.
Nu te poti titulariza pe postul ce-l ocupi pe baza unui contract pe perioada determinata. Postul respectiv apartine unui titular care, din diverse motive ( concediu de boala, crestere copil, suspendare disciplinara) nu-si poate exercita atributiile.Cand titularul se intoarce.. tu pleci de pe post CHIAR daca intre timp a devenit disponibil un post pe perioada nedeterminata in aceeasi intanta. \"perioada determinata\"\" echivaleaza cu perioada certa...adica stii cand incepe si cand se termina. De altfel la data cand se implineste termenul determinat cm inceteaza de drept.
Postul vacant echivaleaza cu contractul de munca pe perioada nedeterminata. Dar care e diferenta dintre post vacant temporar si post vacant.. n-am idee,
Mentionez ca eu asa inteleg..e f posibil sa ma insel.
edit: intuiesc, doar intuiesc, ca postul vacant temporar e un post liber pe o perioada provizorie, determinabila dar nu determinata la momentul incheierii cm cu noul angajat..O perioada a carei intindere nu se cunoaste exact la momentul incheierii contractului cu noul angajat pt ca nus e stie in mod cert cand se intoarce titularul postului. (de ex nu se poate sti cand grefierul suspendat pe motive disciplinare o sa-si reia functia) M-am facut inteleasa..adica intelegeti ce vreau sa zic ?(ca ma exprim greu la ora asta):))

a trebuit sa iau o pauza serioasa ca sa gandesc tot ce ai scris, ma tot chinui cu masurile preventive, mai am un pic si le dau gata sau ma dau ele gata pe mine:))
a fost o greseala cand m-am exprimat mai sus mai mult din cauza neatentiei in ceea ce priveste perioada nedeterminata cu cea determinata
pai postul vacant temporar presupune din cate tin eu minte, incheierea unui cim pe perioada determinata chiar daca perioada este sau nu determinabila, in situatia pe care ai mentionat-o atunci cand esti suspendat, caz de boala, concediu maternitate, in pricipiu revenirea ta la munca se face intr-o perioada care este cunoscuta initial, daca perioada se modifica se poate face cim pe perioada detereminata din nou si tot asa pana la epuizarea perioadei de 36 de luni carea in principiu se foloseste in caz de crestere a activitatii
adica nu ai cum sa intocmesti un cim pe o perioada in care tu cunosti doar data de inceput nu si cea de final
medcar a scris:

rosa_weigand a scris:

Pentru mine asta s-a dovedit sa fie decizia corecta, tinand cont ca situatia mea de acasa este mai mult decat problematica. Daca m-as fi putut ocupa de examen as fi dat si eu, dar nu se poate si nu are sens sa fortez lucrurile. Nu am cedat de la stresul cu examenul, eram chiar destul de entuziasmata si de optimista, dar nu pot nici sa ma fortez sa fac fata la mai mult decat pot. O sa invat in continuare cand o sa mai am cum, si nu renunt pe termen lung, dar asa s-au aranjat lucrurile acum si ...accept situatia, ca n-am incotro.

Buna! te rog spune-mi unde ai depus cererea si ce anume ai scris in ea?
Mult succes!

Te rog raspunde-mi azi, ca e ultima zi!
Sau poate ma poate ajuta altcineva!
Multumesc!
Scuze, aveam ceva probleme cu netul.

[ link extern ]
Suna la relatii cu publicul, secretariat si etc. Ar trb sa poti trimite fax si direct la ei sau iti dau ei un nr. de fax. Dar oricum, mai bine ii suni intai sa vezi ce instructiuni iti mai dau si ei.
rosa_weigand a scris:

Scuze, aveam ceva probleme cu netul.

[ link extern ]
Suna la relatii cu publicul, secretariat si etc. Ar trb sa poti trimite fax si direct la ei sau iti dau ei un nr. de fax. Dar oricum, mai bine ii suni intai sa vezi ce instructiuni iti mai dau si ei.

Multumesc mult!
ce parere aveti care primeaza? incompatibilitatea judecatorului sau a avocatului (ma refer la partea cu judecatorul ruda cu una din parti sau avocatul acesteia respectiv avocatul nu poate reprezenta partea daca este ruda cu judecatorul , procurorul...etc)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)