ce parere aveti care primeaza? incompatibilitatea judecatorului sau a avocatului (ma refer la partea cu judecatorul ruda cu una din parti sau avocatul acesteia respectiv avocatul nu poate reprezenta partea daca este ruda cu judecatorul , procurorul...etc)
ce parere aveti care primeaza? incompatibilitatea judecatorului sau a avocatului (ma refer la partea cu judecatorul ruda cu una din parti sau avocatul acesteia respectiv avocatul nu poate reprezenta partea daca este ruda cu judecatorul , procurorul...etc)
Si uite ca nu am uitat de forumul in care mi-am petrecut ultimele trei sau patru veri... Spor la invatat pe ultima suta de metri. Bafta sa aveti cu totii si dupa ce intrati va vand niste ponturi... gratis B-). Fiti atenti la fiecare subiect, la fiecare cerinta si nu va lasati intimidati de cei care cica "invata mot a mot codul". Nu exista asa ceva si nimeni nu pretinde asta de la voi. Esenta conteaza nu ambalajul, nu se da nici un punct pentru exprimare. Dupa ce intrati la SNG sunt cativa profi care va vor da acest punct. Bafta multa
PS... DahliaNoir astept vesti bune.
iulia_sabi a scris:
Stiu caz concret la Cluj. Judecatorul s-a abtinut de la a judeca cauza pt ca era nasul de cununie al avocatului uneia dintre parti.