avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Multumesc Anatolia, o vorba buna ajuta mereu :kissing: Problema mea este ca am incercat o recapitulare la procedura penala, si ma uitam numai la denumirea articolului din cod si incercam sa imi amintesc continutul, nu sunt absurda, nu vreau sa stiu exact ca in cod, dar la unele subiecte pur si simplu nu am reusit sa imi amintesc nimic...decat dupa ce am vazut primul cuvant si asta ma sperie pentru ca la examen nu voi mai avea Codul in fata..nu stiu daca ma intelegi..
Maryella a scris:

Multumesc Anatolia, o vorba buna ajuta mereu :kissing: Problema mea este ca am incercat o recapitulare la procedura penala, si ma uitam numai la denumirea articolului din cod si incercam sa imi amintesc continutul, nu sunt absurda, nu vreau sa stiu exact ca in cod, dar la unele subiecte pur si simplu nu am reusit sa imi amintesc nimic...decat dupa ce am vazut primul cuvant si asta ma sperie pentru ca la examen nu voi mai avea Codul in fata..nu stiu daca ma intelegi..

nu stiu cat e sau nu de absurd, dar acelasi lucru mi se intampla si mie, ceva gen...am cartea in mana stiu, inchid cartea nu mai stiu...uneori ma intreb ce nba caut la examenul asta :(
Maryella a scris:

Asta mi se intampla si mie si probabil majoritatii. Incearca sa iti aduni gandurile si puterea de concentrare. Multi pe facebook citesc raspunsurile din coduri si pe urma scriu. Am vazut si intrebare la care s-a raspuns gresit de TOTI si nimeni nu si-a dat seama, continuau sa discute in baza unui raspuns care era gresit...deci... Nu zic ca nu, cu siguranta sunt persoane care stiu 90% ca-n cod dar nu cred ca sunt foarte multe persoane de genu...sa zicem ca sunt MAXIM vreo 30, asta insemna ca mai raman 110 locuri si pentru muritorii de rand, ca noi, care incearca sa invete logic si nu cuvant cu cuvant din carte.
Ma consoleaza sa stiu ca nu sunt singura recunosc, dar totusi vreau sa mai sper ca in ziua examenului ne vom aminti raspunsurile. De asemenea recunosc ca m-a demoralizat si ceea ce se intampla pe grupul de pe fb, ce discutii sunt acolo, deci voi incerca sa il evit, si sa ma concentrez cat mai mult pe citit, invatat, recapitulat - nici nu stiu cum sa ii spun :) Astazi este o zi pierduta pentru mine, maine sper sa am o dispozitie mai buna si sa reusesc sa ma motivez. Mult spor sa avem cu totii!
Nu inteleg NCPP ... ? Art. 368 (4) Contestaţia nu suspendă executarea şi se judecă în şedinţă publică, cu participarea procurorului şi cu citarea persoanei vătămate şi a părţilor. Contestaţia se judecă în termen de 5 zile de la primirea dosarului, fără participarea procurorului şi a părţilor.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)