Maryella a scris:
Multumesc Anatolia, o vorba buna ajuta mereu :kissing: Problema mea este ca am incercat o recapitulare la procedura penala, si ma uitam numai la denumirea articolului din cod si incercam sa imi amintesc continutul, nu sunt absurda, nu vreau sa stiu exact ca in cod, dar la unele subiecte pur si simplu nu am reusit sa imi amintesc nimic...decat dupa ce am vazut primul cuvant si asta ma sperie pentru ca la examen nu voi mai avea Codul in fata..nu stiu daca ma intelegi..
Asta mi se intampla si mie si probabil majoritatii. Incearca sa iti aduni gandurile si puterea de concentrare. Multi pe facebook citesc raspunsurile din coduri si pe urma scriu. Am vazut si intrebare la care s-a raspuns gresit de TOTI si nimeni nu si-a dat seama, continuau sa discute in baza unui raspuns care era gresit...deci... Nu zic ca nu, cu siguranta sunt persoane care stiu 90% ca-n cod dar nu cred ca sunt foarte multe persoane de genu...sa zicem ca sunt MAXIM vreo 30, asta insemna ca mai raman 110 locuri si pentru muritorii de rand, ca noi, care incearca sa invete logic si nu cuvant cu cuvant din carte.