avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
claudiangy a scris:

cbngheorghe a scris:

claudiangy a scris:

Voi aveti timp pt. repetat?
Mie mi-e groaza ca nu voi putea sepeta si e o varza in capul meu.....:((

stai linistit...eu inca mai am de invatat...nu mai este cazul si de timp de repetat:luck:

Dar si eu mai am...... organizarea. Tocmai acum incep...:">

cu invidie ma gandesc ca mergi bine:foottap:
~ Conținut șters la cerere ~
aneana a scris:

buna tuturor!
din pacate anul acesta nu ma aflu pe lista inscrisilor, desi in iarna aveam doua materii invatate..sa zicem ca nu a fost sa fie...
pana in 2015 cand imi voi incerca norocul, va sustin pe voi si va tin pumnii.
multa bafta si putere de concentrare!:luck:

p.s. pe de alta parte aveti o sansa destul de mare anul acesta (vreau sa va incurajez :D ) deoarece nu sunt absolventii din 2014 si sunt si mai multe locuri, insa ce o fi in 2015? cand vor fi doua promotii de absolventi in plus (cei de anul acesta si cei din 2015)...o sa fie dezastru....

Multumim pt incurajari !!! :)
Poate se va da si in 2015 tot in mai si at nu vor fi decat absolventii 2014. :)

Anatolia a scris:

aneana a scris:

buna tuturor!
din pacate anul acesta nu ma aflu pe lista inscrisilor, desi in iarna aveam doua materii invatate..sa zicem ca nu a fost sa fie...
pana in 2015 cand imi voi incerca norocul, va sustin pe voi si va tin pumnii.
multa bafta si putere de concentrare!:luck:

p.s. pe de alta parte aveti o sansa destul de mare anul acesta (vreau sa va incurajez :D ) deoarece nu sunt absolventii din 2014 si sunt si mai multe locuri, insa ce o fi in 2015? cand vor fi doua promotii de absolventi in plus (cei de anul acesta si cei din 2015)...o sa fie dezastru....

Multumim pt incurajari !!! :)
Poate se va da si in 2015 tot in mai si at nu vor fi decat absolventii 2014. :)

Multumim, dar pate se va da in febr ca in 2010 si tu o sa ai un avans considerabil:D
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)