avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Anatolia a scris:

Cu placere cbngheorghe ! :)
O intrebare. La ROI voi stiti TOATE atributiile personalului auxiliar ??? Eu nu...si nu cred ca voi avea puterea sa le invat pe toate... :( Sunt prea multe ! :(

nici eu nu le stiu, am invatat doar la cei pe care i-am considerat mai important - primul gref, gref sef de sectie, gref sef judec, gref de sedinta,
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
scythe123, utilizator
scythe123 a scris:

Anatolia a scris:

Cu placere cbngheorghe ! :)
O intrebare. La ROI voi stiti TOATE atributiile personalului auxiliar ??? Eu nu...si nu cred ca voi avea puterea sa le invat pe toate... :( Sunt prea multe ! :(

nici eu nu le stiu, am invatat doar la cei pe care i-am considerat mai important - primul gref, gref sef de sectie, gref sef judec, gref de sedinta,

La fel voi face si eu !
Voi aveti timp pt. repetat?
Mie mi-e groaza ca nu voi putea sepeta si e o varza in capul meu.....:((
claudiangy a scris:

stai linistit...eu inca mai am de invatat...nu mai este cazul si de timp de repetat:luck:
cbngheorghe a scris:

claudiangy a scris:

stai linistit...eu inca mai am de invatat...nu mai este cazul si de timp de repetat:luck:

Dar si eu mai am...... organizarea. Tocmai acum incep...:">

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)