avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
claudiangy a scris:

Nici nu vreau sa ma gandesc cate zile au mai ramas ca o iau razna#-o

ba te rog gandestete.....pls:frantic:
M0nika a scris:

Din cate stiu eu, 567/2004 a avut ultimele modificari in august 2013. prin legea nr. 255. Mi-am scos legea de pe site-ul csm. modificarile sunt evidentiate cu verde(textul este verde) si singura modificare vazuta de mine este la art. 52,f) condamnarea definitiva pentru savarsirea unei infractiuni de natura a aduce atingere profesiei. Atat.. Daca gresesc sa ma certe cineva :D aici [ link extern ]

Multumesc frumos, asa am gasit si eu dar nu eram sigura si am preferat sa intreb :D
Anatolia a scris:

Au mai ramas exact 10 zile... Cum stati cu materia ?

Draga mea...eu cu materia nu stiu cum sta, ea nu prea sta cu mine :)) mi-am propus si astazi sa termin recapitularea la pr penala, si legile sa le incep de maine si cu putin noroc sa mai am 3 zile de repetat. Eu asa consider ca e cel mai bine pt mine sa fac, fiecare isi prioritizeaza cum crede timpul ramas. Recunosc ca imi pare rau ca nu am timpul asta doar pentru recapitulari, asa cum au multi, dar asta e, ma descurc cu ce am, cum pot... Nu va demoralizati!!!!!! spor tuturor
eu am reusit sa imi repet procedura civila,de azi m-am apucat sa repet la organizare unde voi sta pana sambata,iar de duminica ma voi apuca de procedura penala unde voi sta pana joi(aici am mai multe probleme de repetat), asa mi-am organizat eu timpul pt repetat, ca sa mai invat ceva in plus nici gand, nu as mai putea sa retin, va doresc spor la invatat sau repetat la toti.
Eu azi am terminat de recapitulat CPC, de maine intru doua zile pe organizare si pe urma CPP. Parca incepe sa mi se incurce informatia in cap :D asa ca am decis ca astazi sa ma opresc aici si sa-mi iau liber pana maine. Spor la toata lumea !!!! :)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)