avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Va rog sa imi confirmati si mie, la legea 567, capitolul VIII - personalul de specialitate criminalistica si care executa functii auxiliare de specialitate criminalistica din cadrul INEC - nu il avem pentru examen, nu?? (am printat si acest capitol si acum am realizat ca nu este in tematica, asa cum nici anul trecut nu a fost, dar pentru linistea mea va rog sa imi comfirmati si mie). Multumesc! :luck:
Dupa parerea mea nu il avem. Eu nu l-am invatat pt ca nu l-am vazut sa fie in tematica...
Maryella a scris:

Va rog sa imi confirmati si mie, la legea 567, capitolul VIII - personalul de specialitate criminalistica si care executa functii auxiliare de specialitate criminalistica din cadrul INEC - nu il avem pentru examen, nu?? (am printat si acest capitol si acum am realizat ca nu este in tematica, asa cum nici anul trecut nu a fost, dar pentru linistea mea va rog sa imi comfirmati si mie). Multumesc! :luck:

În mod cert acest capitol nu trebuie învăţat pentru concurs pentru că nu e în tematică.

Stirbat a scris:

În mod cert acest capitol nu trebuie învăţat pentru concurs pentru că nu e în tematică.

Multumesc mult! nu eram f sigura si m-am speriat cand am vazut si partea asta de materie :D multumesc
Salutare tuturor!
Si eu sunt colega de suferinta cu voi :((...tensiunea si stresul ultimei saptamani m-au cuprins si pe mine!
O intrebare ce nu tine de SNG...Sustine cineva examenul pe post de la brasov? M-ar interesa ora de sustinere a probei practice. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)