avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
la organizare judiciara am o nelamurire...defapt o intrebare..S-a inlocuit parchetul national anticoruptie cu directia nationala anticoruptie?...organizarea lor este putin diferita....
Ultima modificare: Joi, 1 Mai 2014
dan-fby, utilizator
Noua denumire este Directia Nationala Anticoruptie.

OUG 43/2002:
Art. 1 - (1) Prin prezenta ordonanţă de urgenţă se înfiinţează Direcţia Naţională Anticorupţie, ca structură cu personalitate juridică, în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin reorganizarea Parchetului Naţional Anticorupţie.
(2) Direcţia Naţională Anticorupţie are sediul în municipiul Bucureşti şi îşi exercită atribuţiile pe întregul teritoriu al României prin procurori specializaţi în combaterea corupţiei.
....

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 1 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc pt raspuns
Voi cum va simtiti , dragi frati de suferinta, cand mirositi gratarele vecinului, ascultati muzica acestuia, iar voi stati si invatati?
Colac peste pupaza cand deschizi facebook-ul vezi ca toata lumea e la mare, padure, gratare :))
Arabella23 a scris:

Voi cum va simtiti , dragi frati de suferinta, cand mirositi gratarele vecinului, ascultati muzica acestuia, iar voi stati si invatati?
Colac peste pupaza cand deschizi facebook-ul vezi ca toata lumea e la mare, padure, gratare :))

:)) la asta ma gandeam si eu! Incerc sa ma gandesc ca noi vom lua examenul, si vom avea un viitor frumos, o cariera in domeniul juridic - aici depinzand de fiecare cat de departe vrea sa ajunga - in timp ce, aceia care acum sunt la mare sau la gratare se vor complace cu un job care nu se place, care nu le ofera nici un viitor si etc :D (posibil sa ma mint singura si multi sa fie bine mersi dar parca ajuta) :giggle:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)