avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
tot procedura penala imi da si mie batai de cap, dar asta este mai avem putin si vom vedea ce va fi
Eu inca mai am 1 lege si jumatate :)) de "invatat", am dat si anul trecut si din fericire imi mai amintesc cate ceva... recapitularile le incep abia miercuri, deci...m-am organizat "bine", dar asta e, depunem eforturi pana in ultima zi - cel putin eu.
PS: calmi si fara stres, totul o sa fie bine :luck:
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
Maryella, utilizator
Maryella a scris:

Eu inca mai am 1 lege si jumatate :)) de "invatat", am dat si anul trecut si din fericire imi mai amintesc cate ceva... recapitularile le incep abia miercuri, deci...m-am organizat "bine", dar asta e, depunem eforturi pana in ultima zi - cel putin eu.
PS: calmi si fara stres, totul o sa fie bine :luck:

ce nota ai luat anul trecut?
Vrei sa zic asa in publiiic? :)) 7.80 am luat, am facut penalul varza (nu ca asta ar fi o scuza) .
Maryella a scris:

Vrei sa zic asa in publiiic? :)) 7.80 am luat, am facut penalul varza (nu ca asta ar fi o scuza) .

exista sanse destul de mari sa fac si eu penalul varza anul asta :))

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)