avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
da. se scoate sintagma anual . deci exam la sng se va org ori de cate ori este necesar....deci se da si in septembrie asa cum banuiam
iulia_sabi a scris:

da. se scoate sintagma anual . deci exam la sng se va org ori de cate ori este necesar....deci se da si in septembrie asa cum banuiam

de unde stii? e doar o parere sau din surse oficiale?...
iulia_sabi a scris:

[/quot

dar despre formatul sub stii ceva?
sau doar posibilitatea examenului la SNG de cate ori este nevoie?
iulia_sabi a scris:

sau nu se va mai sustine asa de des ca pana acum, adica "anual"... asa cum era pana acum... si asta se tot aude de ceva timp prin SNG. Iar in septembrie sigur nu se va da... nu exista spatiu, nu sunt formatori, nu-i finantare, plus ca cei care intra acum termina abia in decembrie. Probabil sa se tina la inceputul lui 2015, insa ma indoiesc.

salut. imi poate careva recomanda un hotel bun si ieftin? pana acum am stat la niste rude (anii trecuti) dar acum e o situatie speciala...tre sa caut hotel

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)