avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Buna!
Concursul direct pe post organizat de Curtea de Apel Bucuresti nu tenteaza pe nimeni?

Multa bafta la SNG, sa dea Dumnezeu sa va amintiti tot ce ati invatat.
DahliaNoir a scris:

pff, oameni buni.. deja suntem stresati. Aruncati asa cu zvonuri aiurea de ne sta inima in loc.Din 2009 au trecut 5 ani.. deci e clar ca-i desueta toata treaba. Si doar am zis ca nu ma mai uit pe forumuri inainte de examen #-o

pai am tras si eu concluzia vizavi de sedinta si de ce a scris o colega de pe forum cand am intebat daca stie cineva ce s-a discutat in sedinta, personal eram interesata daca s-a discutat de schimbarea formatului, ce vrei fiecare de ce-l doare#-o
si oricum nu ne afectau pe noi daca schimbau sintagma, sa vedem mai intai ce facem la examenul asta si dupa vom vedea
iar faptul ca au trecut 5 ani are si nu prea are importanta in prezent pt ca vorbeu de o functie care in prezent nu exista dar o vor introduce, din cate am inteles se pregatesc pt introducerea unor atributii noi ale grefierilor in sensul ca o parte din motivarea solutiilor mai simple da fie degrevate catre grefieri
Q88 a scris:

Buna!
Concursul direct pe post organizat de Curtea de Apel Bucuresti nu tenteaza pe nimeni?

Multa bafta la SNG, sa dea Dumnezeu sa va amintiti tot ce ati invatat.

Daca s-ar da in format grila probabil ca m-as duce, eu una am dificultati in a reproduce art cu totul.
Multumiri pt urari, asa sa fie sa de-a Dumnezeu sa ne aducem aminte ce am invata!
@Criss009
Ba da, ala era numarul, am sunat si eu, dar prin centrala am si dat de oamenii de la economic. In primul rand ca alte numere nu mergeau, pe ala intra direct faxul si au prelucrat ei. DAR si mie mi-au zis ca au trimis mai departe la resurse umane. Adica de luat l-au luat sigur, mai departe sa se inteleaga intre ei, ca doar eu nu pot sa merg pe alta varianta decat imi spune regulamentul. Altfel spus: numarul e al lor, ei n-au decat sa fie confuzi, ramane valabila trimiterea la ei.

Si ca informatii in plus, au zis ca daca n-am dat nr de cont sau CNP, ar trb sa primesc banii la tribunalul unde m-am inscris...eu am dat CNP, dar nu mi-e clar cum schimba asta ceva.
rosa_weigand a scris:

@Criss009
Ba da, ala era numarul, am sunat si eu, dar prin centrala am si dat de oamenii de la economic. In primul rand ca alte numere nu mergeau, pe ala intra direct faxul si au prelucrat ei. DAR si mie mi-au zis ca au trimis mai departe la resurse umane. Adica de luat l-au luat sigur, mai departe sa se inteleaga intre ei, ca doar eu nu pot sa merg pe alta varianta decat imi spune regulamentul. Altfel spus: numarul e al lor, ei n-au decat sa fie confuzi, ramane valabila trimiterea la ei.

Si ca informatii in plus, au zis ca daca n-am dat nr de cont sau CNP, ar trb sa primesc banii la tribunalul unde m-am inscris...eu am dat CNP, dar nu mi-e clar cum schimba asta ceva.

multumesc pentru informatii. eu nu m-am gandit sa scriu cnp in cerere. ma gandesc, ca ne anunta ei cand o sa rezolve cererile. important este ca le-au primit. pastram legatura.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)