avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Maryella a scris:

adriana009 a scris:

[ link extern ]
S-a afisat locatia unde vom da concursul.
Si repartizarea.
[ link extern ]

Multumim :) mai e cineva in sala 14 parter? :D

eu sunt in amfiteatru 1, am niste emotii, asa nu-mi place Bucurestiul, am mai fost o sg datacu tata, cand aveam vreo 7 ani, tin minte ca mi-au tiuit urechile vreo 2 zile, de la atata zgomot, sa nu mai vb de caldura ca am fost in august
scythe123 a scris:

Maryella a scris:

adriana009 a scris:

[ link extern ]
Si repartizarea.
[ link extern ]

eu sunt in amfiteatru 1, am niste emotii, asa nu-mi place Bucurestiul, am mai fost o sg datacu tata, cand aveam vreo 7 ani, tin minte ca mi-au tiuit urechile vreo 2 zile, de la atata zgomot, sa nu mai vb de caldura ca am fost in august

Pai eu m-am nascut in el si nu-mi place deloc darmite altora e un oras aglomerat si mizerabil.
Emotii avem cu totii dar pe cat posibil ar fi bine sa scapam de ele ca nu ne ajuta deloc.
Daca suntem linisti avem sanse mult mai mari sa ne amintim ce am invatat.
Si inca ceva daca nu ai mai fost in Bucuresti indicat ar fi sa ajungi cu un taxi decat cu transportul in comun.
si eu sunt in sala 14 la parter! :)
adriana009 a scris:

scythe123 a scris:

Maryella a scris:

adriana009 a scris:

[ link extern ]
Si repartizarea.
[ link extern ]

Pai eu m-am nascut in el si nu-mi place deloc darmite altora e un oras aglomerat si mizerabil.
Emotii avem cu totii dar pe cat posibil ar fi bine sa scapam de ele ca nu ne ajuta deloc.
Daca suntem linisti avem sanse mult mai mari sa ne amintim ce am invatat.
Si inca ceva daca nu ai mai fost in Bucuresti indicat ar fi sa ajungi cu un taxi decat cu transportul in comun.

ce firma de taxi mi-ai recomanda? sa nu ma plimbe prin tot bucurestiul
am cazare pe calea victoriei, si am vazut ca as putea lua de acolo aut 133, dar oricum voi investiga sambata ca ajung pe la 4 la bucuresti
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
scythe123, utilizator
la autobuze, metrou etc se anunta statia urmatoare?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)