avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Arabella23 a scris:

scythe123 a scris:

de curiozitate am verificat pe google maps,aprox cat mi-ar lua sa ajung cu autobuzul, deci de la statia de pe calea vitoriei pana la statia dimitrie cantemir sunt aprox 5 km (dpa calcule google maps), si imi zice ca ar dura 41 de minute cu atobuzul:O si 7 minute cu masina, si 50 de min pe jos, deci daca faci pasi mai mari intrec autobuzul :))

Dragule nu stiu ce calcule ti-a dat tie netul, ce te sfatuiesc e sa nu te iei dupa el daca vrei sa ajungi la examen! In primul rand ca de la Victoriei nu ai autobuz direct pana la facultate, de mers pe jos nici nu intra in calcul. Eu v-am sfatuit sa veniti cu metroul pentru ca inca de cum veti iesi de la metrou, veti vedea cladirea facultatii Dimitrie Cantemir, in incinta careia se afla si titulescu.
P.s: Va sfatuiesc asa pentru ca am locuit in Bucuresti si pentru ca 4 ani am facut drumul asta spre facultate. Deci stiu despre ce vorbesc.

este statie pe bd dacia pt linia 133, dar oricum cred ca voi lua metroul de la statia izvor

scythe123 a scris:

de curiozitate am verificat pe google maps,aprox cat mi-ar lua sa ajung cu autobuzul, deci de la statia de pe calea vitoriei pana la statia dimitrie cantemir sunt aprox 5 km (dpa calcule google maps), si imi zice ca ar dura 41 de minute cu atobuzul:O si 7 minute cu masina, si 50 de min pe jos, deci daca faci pasi mai mari intrec autobuzul :))

Sfatul meu, daca ai timp sambata studiaza putin traseul, daca nu, 133 este foarte ok nu ai mult de mers te va lasa la 1-2 min de locul examenului, daca ai statie de metrou in apropiere ia metroul! nu exista riscul sa te plimbe vre-un taximetrist cat vrea el. Daca ne spui ce statie de metrou e cea mai apropiata te putem ajuta cu un sfat :)
blue-lion a scris:

si eu sunt in sala 14 la parter! :)

:D buun, la ce nr de ordine? eu sunt la 6...stau in prima banca, cu noroc in a doua :))) sa fie stresul si mai mare :d
Maryella a scris:

scythe123 a scris:

Sfatul meu, daca ai timp sambata studiaza putin traseul, daca nu, 133 este foarte ok nu ai mult de mers te va lasa la 1-2 min de locul examenului, daca ai statie de metrou in apropiere ia metroul! nu exista riscul sa te plimbe vre-un taximetrist cat vrea el. Daca ne spui ce statie de metrou e cea mai apropiata te putem ajuta cu un sfat :)

cred ca voi merge la statia izvor
cum stati cu repetatul? azi mai repet la OJ si am cam termninat, ca maine o sa fiu pe drum de la 7 pana la 16, o sa ajung probabil franta, trag o fuga pana la statia de metrou izvor sa vad cat imi ia si chiar nu cred ca o sa mai am timp de citit ceva, mai ales ca vin cu autocarul si mi se face rau daca citesc pe autocar

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)