scythe123 a scris:
de curiozitate am verificat pe google maps,aprox cat mi-ar lua sa ajung cu autobuzul, deci de la statia de pe calea vitoriei pana la statia dimitrie cantemir sunt aprox 5 km (dpa calcule google maps), si imi zice ca ar dura 41 de minute cu atobuzul:O si 7 minute cu masina, si 50 de min pe jos, deci daca faci pasi mai mari intrec autobuzul :))
Dragule nu stiu ce calcule ti-a dat tie netul, ce te sfatuiesc e sa nu te iei dupa el daca vrei sa ajungi la examen! In primul rand ca de la Victoriei nu ai autobuz direct pana la facultate, de mers pe jos nici nu intra in calcul. Eu v-am sfatuit sa veniti cu metroul pentru ca inca de cum veti iesi de la metrou, veti vedea cladirea facultatii Dimitrie Cantemir, in incinta careia se afla si titulescu.
P.s: Va sfatuiesc asa pentru ca am locuit in Bucuresti si pentru ca 4 ani am facut drumul asta spre facultate. Deci stiu despre ce vorbesc.
de curiozitate am verificat pe google maps,aprox cat mi-ar lua sa ajung cu autobuzul, deci de la statia de pe calea vitoriei pana la statia dimitrie cantemir sunt aprox 5 km (dpa calcule google maps), si imi zice ca ar dura 41 de minute cu atobuzul:O si 7 minute cu masina, si 50 de min pe jos, deci daca faci pasi mai mari intrec autobuzul :))
si eu sunt in sala 14 la parter! :)
scythe123 a scris:
Sfatul meu, daca ai timp sambata studiaza putin traseul, daca nu, 133 este foarte ok nu ai mult de mers te va lasa la 1-2 min de locul examenului, daca ai statie de metrou in apropiere ia metroul! nu exista riscul sa te plimbe vre-un taximetrist cat vrea el. Daca ne spui ce statie de metrou e cea mai apropiata te putem ajuta cu un sfat :)