avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
adriana009 a scris:

[ link extern ]
S-a afisat locatia unde vom da concursul.
Si repartizarea.
[ link extern ]

Multumim :) mai e cineva in sala 14 parter? :D
Mi-au acceptat retragerea, acuma cum se procedeaza?
aurelia28 a scris:

Mi-au acceptat retragerea, acuma cum se procedeaza?

Te rog anunta-ne si pe noi daca mai aflii ceva. atat eu cat si rosa am facut cerere de retragere.

Ei au dat termen de 30 zile pt solutionare, dar cred ca si daca ar fi sa se ocupe mai repede, probabil pe sapt viitoare e inca optimist sa credem ca primim. Cred ca se iau de la Tribunal de unde am si platit. Dar probabil putem trimite e-mail sau fax cu nr. de cont sa-i trimita direct. Oricum, o sa sun iar peste vreo saptamana, cel mai devreme. Daca aflati ceva mai inainte postati si aici, pls.
aurelia28 a scris:

Stiti ceva se mai da in septembrie?

În septembrie nu se mai susţine examen. Cu certitudine se va susţine examen la anul in septebrie (2015). Promoţia din vara va începe cu aproximaţie în iulie (chiar la inceputul lunii) şi va termina în decembrie. Scoala dureaza fix 6 luni.. iar la începutul lunii ianuarie cu certitudine va fi repartiţia (cel tarziu).. spor la recapitulat şi mult succes la examene!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)