cum stati cu repetatul? azi mai repet la OJ si am cam termninat, ca maine o sa fiu pe drum de la 7 pana la 16, o sa ajung probabil franta, trag o fuga pana la statia de metrou izvor sa vad cat imi ia si chiar nu cred ca o sa mai am timp de citit ceva, mai ales ca vin cu autocarul si mi se face rau daca citesc pe autocar
Maryella a scris:
scythe123 a scris:
de curiozitate am verificat pe google maps,aprox cat mi-ar lua sa ajung cu autobuzul, deci de la statia de pe calea vitoriei pana la statia dimitrie cantemir sunt aprox 5 km (dpa calcule google maps), si imi zice ca ar dura 41 de minute cu atobuzul:O si 7 minute cu masina, si 50 de min pe jos, deci daca faci pasi mai mari intrec autobuzul :))
Sfatul meu, daca ai timp sambata studiaza putin traseul, daca nu, 133 este foarte ok nu ai mult de mers te va lasa la 1-2 min de locul examenului, daca ai statie de metrou in apropiere ia metroul! nu exista riscul sa te plimbe vre-un taximetrist cat vrea el. Daca ne spui ce statie de metrou e cea mai apropiata te putem ajuta cu un sfat :)
cred ca voi merge la statia izvor
google map si-ti arata cat faci pe jos pana la izvor...iar locatia e chiar peste drum de metrou timpuri noi ...de la izvor daca iei directia buna , cobori la a 2 a direct fara sa schimbi nimic
scythe123 a scris:
Maryella a scris:
scythe123 a scris:
de curiozitate am verificat pe google maps,aprox cat mi-ar lua sa ajung cu autobuzul, deci de la statia de pe calea vitoriei pana la statia dimitrie cantemir sunt aprox 5 km (dpa calcule google maps), si imi zice ca ar dura 41 de minute cu atobuzul:O si 7 minute cu masina, si 50 de min pe jos, deci daca faci pasi mai mari intrec autobuzul :))
Sfatul meu, daca ai timp sambata studiaza putin traseul, daca nu, 133 este foarte ok nu ai mult de mers te va lasa la 1-2 min de locul examenului, daca ai statie de metrou in apropiere ia metroul! nu exista riscul sa te plimbe vre-un taximetrist cat vrea el. Daca ne spui ce statie de metrou e cea mai apropiata te putem ajuta cu un sfat :)
cred ca voi merge la statia izvor
Am si eu o intrebare daca mai puteti ajuta,pentru cei cu studii superioare dar nu si juridice se poate da admitere la SNG?