avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Mie mi se parea mai simplu anul trecut:(( . Si eu am facut praf penalul, dar avand in vedere ca celelalte doua au fost ok..... am mai avut ceva (putine) sperante pana cand am auzit-o pe una, in fata facultatii, ca vb la telefon si a zis ca va lua 10:stunned:
cum se aplica oare punctajul de la PP pct. 3...
Buna nu au fost exagerat de grele dar emotile au fost mari si din cate am auzit la iesire erau multe contraziceri nu am auzit pe nimeni sa zica ca a facut de 10.Oricum este foarte mare concurenta se va admite cu note de peste 9
Punctul 2 civil, redati...am scris doar care sunt adevarate si care sunt false...pierd un punct aiurea. Voi le-ati redat?
da, dar fara sa vreau...eram obsedat ca nu cumva sa nu se observe pe care le-am declarat adevarate :)) si am raspuns cu tot cu enuntul propozitiilor

geanina n a scris:

Punctul 2 civil, redati...am scris doar care sunt adevarate si care sunt false...pierd un punct aiurea. Voi le-ati redat?

Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2014
cbngheorghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)