avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
stiu dar se puncta cu 1,50 dar am scris, daca este disparut, se sustrage ....si nu ma scris daca-si schimba adresa...se puncteaza partial cerinta...sau nu:(

geanina n a scris:

Pai iti spune in barem cu cat puncteaza fiecare cerinta, la penal pct 3

sigur ca da
pai eu nu sunt sigur...ar fi bine , nota ar mai urca...tu ce ai reusit

geanina n a scris:

sigur ca da

pai am gresit la penal sub 1, ptr ca din punctul meu de vedere enuntul nu era complet ca sa scriu ca procedura este indeplinita si la sub 3 nu am scris ca poate solicita si in scris jud in lipsa, asta inseamna 2 puncte din start in minus. La pct 4 am uitat sa scriu din oficiu sau la cerere, deci o sa-mi scada si acolo ceva#-o. La civil nu stiu ce sa zic, nu am redat frazele corecte, iar la pct 4 am gasit 6 afirmatii corecte, nu stiu daca se scade sau nu. La OJ, la pct 2 am scris una buna, ca in lege, iar a doau undeva pe langa, daca ar fi draguti ar putea sa-mi dea si acolo ceva. NU este ca in lege, dar cu putina indulgenta...poate nu 1.50, dar macar 1 puct ar putea sa-mi dea. Iar la notele grefierului le-am scris pe cele din lege si inca vreo trei in plus si iar nu stiu daca e ok sau nu.
Eu una sunt dezamagita maxim....am gresit o gramada la penal, si mi-e ciuda, subiectele nu au fost chiar asa nasoale, ma asteptam la mai rau, mult mai rau...Si toti au zis ca a fost usor...#-o

Si m-au incurcat subiectele acelea controversate cu 'redati enunturile...' si cu enunturile din coloane...sunt curioasa ce va fi dupa contestatiile la barem...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)