stiu dar se puncta cu 1,50 dar am scris, daca este disparut, se sustrage ....si nu ma scris daca-si schimba adresa...se puncteaza partial cerinta...sau nu:(
geanina n a scris:
Pai iti spune in barem cu cat puncteaza fiecare cerinta, la penal pct 3
pai am gresit la penal sub 1, ptr ca din punctul meu de vedere enuntul nu era complet ca sa scriu ca procedura este indeplinita si la sub 3 nu am scris ca poate solicita si in scris jud in lipsa, asta inseamna 2 puncte din start in minus. La pct 4 am uitat sa scriu din oficiu sau la cerere, deci o sa-mi scada si acolo ceva#-o. La civil nu stiu ce sa zic, nu am redat frazele corecte, iar la pct 4 am gasit 6 afirmatii corecte, nu stiu daca se scade sau nu. La OJ, la pct 2 am scris una buna, ca in lege, iar a doau undeva pe langa, daca ar fi draguti ar putea sa-mi dea si acolo ceva. NU este ca in lege, dar cu putina indulgenta...poate nu 1.50, dar macar 1 puct ar putea sa-mi dea. Iar la notele grefierului le-am scris pe cele din lege si inca vreo trei in plus si iar nu stiu daca e ok sau nu.
Eu una sunt dezamagita maxim....am gresit o gramada la penal, si mi-e ciuda, subiectele nu au fost chiar asa nasoale, ma asteptam la mai rau, mult mai rau...Si toti au zis ca a fost usor...#-o
Si m-au incurcat subiectele acelea controversate cu 'redati enunturile...' si cu enunturile din coloane...sunt curioasa ce va fi dupa contestatiile la barem...