si eu am scris tot 2 judecatori si nu inteleg acum cat imi puncteaza? 0,50? si daca am scris ordonatnta motivata si nu ordonanta sau rehizitoriu, ce? cat imi scade?pana la urma ordonanta procurorului trebuie sa fie morivata, sa arate motivul ptr care renunta la urmarire penala...
Dhalia, cristina, de ce nu scrieti nimik?
Probabil preferati sa vedeti rezultatele finale si intr-un fel va inteleg... doar ca va simt lipsa... aceste 9 zile sunt de cosmar... o sa pic iar sub linie si asta ma omoara
Editat de moderator simonette12- motiv - pct.1.3 din Regulament
eu sper sa ne dea 0.5 la OJ pt 2 judecatori, sunt pregatita sa fac contestatie, pentru ca raspunsul e pe jumatate bun, nu e total gresit, acum numa sa asteptam rezultatele
contestatia se face la tribunalul unde ne-am inscris parca, se poate face numai pt 1 materie, sau trebuie sa faci la toate?
Multumesc, oare la procedura penala la punctul 1 daca am scris ca procedura este legal indeplinita cand inculpatul a fost citat la adresa unde locuieste, unde nu a fost gasita nicio persona, fiind afisata instiintarea pe usa locuintei imi puncteaza cu 0.5?