avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Ati vazut baremul final??? Ce parere aveti?
da am vazut, oare la organizare daca am scris numai 2 judecatori, acum ca s-a schimbat, nu mai primim nici macar jumate de punct?
si eu am scris tot 2 judecatori si nu inteleg acum cat imi puncteaza? 0,50? si daca am scris ordonatnta motivata si nu ordonanta sau rehizitoriu, ce? cat imi scade?pana la urma ordonanta procurorului trebuie sa fie morivata, sa arate motivul ptr care renunta la urmarire penala...

Dhalia, cristina, de ce nu scrieti nimik?
Probabil preferati sa vedeti rezultatele finale si intr-un fel va inteleg... doar ca va simt lipsa... aceste 9 zile sunt de cosmar... o sa pic iar sub linie si asta ma omoara

Editat de moderator simonette12- motiv - pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
eu sper sa ne dea 0.5 la OJ pt 2 judecatori, sunt pregatita sa fac contestatie, pentru ca raspunsul e pe jumatate bun, nu e total gresit, acum numa sa asteptam rezultatele
contestatia se face la tribunalul unde ne-am inscris parca, se poate face numai pt 1 materie, sau trebuie sa faci la toate?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
scythe123, utilizator
Multumesc, oare la procedura penala la punctul 1 daca am scris ca procedura este legal indeplinita cand inculpatul a fost citat la adresa unde locuieste, unde nu a fost gasita nicio persona, fiind afisata instiintarea pe usa locuintei imi puncteaza cu 0.5?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)