avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
eu una cred ca doar contestatia la intrebarea cu inceperea procesului are sanse, pentru ca nu a fost in tematica. Restul, ne place sau nu, nu prea avem ce sa contestam, doar ca sunt aiurea rau formlate
Buna,
La penal am sa fac contestatie referitor la intrebarea nr 1, iin situatia data de ei procedura nu este indeplinita deoarece lipseste o mentiune data de art. 261 alin 5.
In situatia noastra nu se face vorbire despre incheierea procesului verbal de constatare pe care sa-l incheie cel care a facut citarea si care sa-l trimita organului judiciar.
Motiv pentru care, potrivit celor disuse de legiuitor fata de situatia din enunt, nu se creaza premisele ca procedura de citare sa fie indeplinita, deoarece legal DOVADA citari o face PROCESUL VERBAL, si cum nu exista dovada citarea nu e indeplinita.
randy_tgv a scris:

Buna,
La penal am sa fac contestatie referitor la intrebarea nr 1, iin situatia data de ei procedura nu este indeplinita deoarece lipseste o mentiune data de art. 261 alin 5.
In situatia noastra nu se face vorbire despre incheierea procesului verbal de constatare pe care sa-l incheie cel care a facut citarea si care sa-l trimita organului judiciar.
Motiv pentru care, potrivit celor disuse de legiuitor fata de situatia din enunt, nu se creaza premisele ca procedura de citare sa fie indeplinita, deoarece legal DOVADA citari o face PROCESUL VERBAL, si cum nu exista dovada citarea nu e indeplinita.

Asta a fost si parerea mea initial, dar daca citesti cu atentie art. 261, al. 4 si mai ales lit g, ai sa vezi ca nu se face mentiunea procesului verbal si afisarea este suficienta ptr ca citatia sa se considere comunicata, spre deosebire de civil unde scrie clar ca este indeplinita procedura la data incheierii procesului verbal. Cu toate acestea, enuntul a fost incomplet zic eu, dar asta nu cred ca o sa mai conteze.
buna, la penal la subiectul 4 eu am scris ordonanta motivata, voi ce spuneti o sa imi puncteze subiectul?
ramonastreanga a scris:

buna, la penal la subiectul 4 eu am scris ordonanta motivata, voi ce spuneti o sa imi puncteze subiectul?

asa am scris si eu, dar am inteles ca este ok :"> sper sa nu fie si asta o greseala.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)