avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Eu nu cred ca o sa ne scada la organizare, si eu tot 2 judecatori am scris.
Referitor la ordonanta motivata iar nu cred ca se va scadea.
Eu consider ca ar trebui sa puncteze ceea ce stim, sa mai tina cont ca e o competitie foarte stransa iar emotiile sunt mari de tot.
Eu una din cauza emotiilor si a neatentiei am pierdut aiurea la procedura civila si asta regret foarte tare.
Oare ce note vor fii anul acesta?
geanina n a scris:

Dhalia, cristina, de ce nu scrieti nimik?
Probabil preferati sa vedeti rezultatele finale si intr-un fel va inteleg... doar ca va simt lipsa... aceste 9 zile sunt de cosmar... o sa pic iar sub linie si asta ma omoara

Nu mai am ce sa zic. La asa subiecte haotic formulate.. asa raspunsuri. Penalul l-am facut praf. Partea trista e ca nici procedura civ.nu mi-a iesit grozav in conditiile in care nu cred ca pot sa invat mai mult o materie decat am invatat procedura acum.Propozitiile alea m-au terminat pentru ca am crezut ca trebuie folosit o singura data un cuvant.Nu am transcris prop corecte ci le-am notat cu a/f.
La caietul grefierului..iar praf.
Pentru mine aventura SNG se termina aici. Definitiv. E clar ca nu pot sa iau examenul asta si nu are rost sa-mi mai complic existenta cu asta.
Dahlia, tu ai mai dat examen la SNG? Nu mai retin daca ai scris pe forum asta...

Eu zic sa asteptam rezultatele, mai ales voi care ati fost bine pregatiti...
mai scadem la PC pct. inca 0,15...la inceput nu am inteles de ce a dat corecta varianta „ procesul civil se desfasoara coform legii” folosind de doua ori informatiile...ei bine . cred ca daca nu procedau asa trebuia sa anuleze pct-ul si sa acorde tuturor 1 punct

cbngheorghe a scris:

din calculele mele optimiste
PP -6,5 ....dar nu-mi dau seama cum corecteaza pct 3 cerinta de 1,5 din cele 3 cerinte ale enuntului am mentionat 2...daca le puncteaza mai adaug la nota
PC - 9,7
OJ- 7, dar nu-mi dau seama cum corecteaza cerinta II Am o formulare care nu bate exact cu text articolului si III am scris mai mult(ICCJ), daca se puncteaza as mai adauga la nota

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)