avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
ivasca a scris:

Buna multi cred ca au facut greseli note foarte mari nu cred ca o sa fie.Vom vedea pe 22 rezultatele.

nu pe 21? asa scrie in regulament
Pe 21 se afiseaza scuze cred ca mam uitat la faptul se depun contestatiile iar pe 29 se afiseaza in urma contestatilor
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
ivasca, utilizator
Si eu am scris la fel 2judecatori fara cu exceptia cazurilor in care legea prevede altfel sper sa ne puncteze macar cu 0.50
ivasca, utilizator
eu mi-am calculat nota si imi iese 8,10.oare am vreo sansa sa intru?asteptarea asta ma omoara.voi ati calculat?
Dhalia a scris:
Nu mai am ce sa zic. La asa subiecte haotic formulate.. asa raspunsuri. Penalul l-am facut praf. Partea trista e ca nici procedura civ.nu mi-a iesit grozav in conditiile in care nu cred ca pot sa invat mai mult o materie decat am invatat procedura acum.Propozitiile alea m-au terminat pentru ca am crezut ca trebuie folosit o singura data un cuvant.Nu am transcris prop corecte ci le-am notat cu a/f.
La caietul grefierului..iar praf.
Pentru mine aventura SNG se termina aici. Definitiv. E clar ca nu pot sa iau examenul asta si nu are rost sa-mi mai complic existenta cu asta.

Cred ca o sa zic si eu pas...
geanina n, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)