ivasca a scris:
Daca ai in jur de 8.89 ii posibil sa intri anul trecut am vazut ca ultimul a intrat cu 8.70
sincer depinde de oj foarte mult, la notele grefierului am scris masurile luate de complet in loc de instanta, am zis sa-mi scad 0.25 ca nu stiu daca imi dau punctajul maxim, iar la judecatori mi-am scazut iarasi 0.5, acuma sper totusi sa nu fie atat de rigizi, la penal am scris totul ca in barem, imi era teama la un moment dat sa nu-mi scada ceva ca nu am scris la cerere sau din oficiu la revocare, dar se pare ca nu se depuncteaza, daca la oj imi da 1,5 la ultimul subiect si macar 0,5 la cel cu judecatori ar trebui sa scot undeva foarte aproape de 9, acuma sa vedem
acum sa vedem, ca in fiecare an notele difera, anul trecut a fost una din exceptii, au fost note foarte mari comparativ cu anii trecuti unde se intra lejer si cu 7 si ceva, sa speram ca nu vor fii note mari anul asta, am citit pe grupul de pe facebook afirmatii gen note peste 9, asa ca stau cuminte pana se afiseaza notele, ca nu intodeauna calculele de acasa coincid cu cele din targ