avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
maryyy25 a scris:

eu mi-am calculat nota si imi iese 8,10.oare am vreo sansa sa intru?asteptarea asta ma omoara.voi ati calculat?

dupa noul barem undeva la 8.69...
dupa noul barem as avea 8.89, dar s-ar putea sa creasca in functie de OJ
Daca ai in jur de 8.89 ii posibil sa intri anul trecut am vazut ca ultimul a intrat cu 8.70
ivasca a scris:

Daca ai in jur de 8.89 ii posibil sa intri anul trecut am vazut ca ultimul a intrat cu 8.70

sincer depinde de oj foarte mult, la notele grefierului am scris masurile luate de complet in loc de instanta, am zis sa-mi scad 0.25 ca nu stiu daca imi dau punctajul maxim, iar la judecatori mi-am scazut iarasi 0.5, acuma sper totusi sa nu fie atat de rigizi, la penal am scris totul ca in barem, imi era teama la un moment dat sa nu-mi scada ceva ca nu am scris la cerere sau din oficiu la revocare, dar se pare ca nu se depuncteaza, daca la oj imi da 1,5 la ultimul subiect si macar 0,5 la cel cu judecatori ar trebui sa scot undeva foarte aproape de 9, acuma sa vedem

acum sa vedem, ca in fiecare an notele difera, anul trecut a fost una din exceptii, au fost note foarte mari comparativ cu anii trecuti unde se intra lejer si cu 7 si ceva, sa speram ca nu vor fii note mari anul asta, am citit pe grupul de pe facebook afirmatii gen note peste 9, asa ca stau cuminte pana se afiseaza notele, ca nu intodeauna calculele de acasa coincid cu cele din targ
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
scythe123, utilizator
Eu inca incerc sa-mi revin, nu-mi dau seama daca am participat la un examen national de verficarea cunostintelor juridice sau la un concurs de cuvinte incrucisate. Am reusti performanta sa obtin o nota mai mica ca anul trecut. Ordonanta motivata am scris si eu, complet de 2 judecatori si la cele cu redati m-am apucat frumos si am trecut a/f (neatentie). Subiectele astea au fost facute de judecatori si procurori? Cine a participat in comisia de redactare a subiectelor? Si cum vine asta...dupa primu barem cu "2 judecatori" aveam punctaj maxim, si acum jumatate? Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul sa invat atat, mai bine imi luam niste integrame care ma pregateau mai bine pentru examenul asta. Dar acum nah, toti care stim ca nu vom intra avem ceva negativ de zis, sunt convinsa ca sunt si colegi atenti care au priceput cerintele subiectelor.
La noi in sala dupa ce a fost chemata comisia de vreo 5 ori, a 5-a oara domana din comise care tot repeta "citit cu atentie cerintele" a reusit sa scape un " o singura data se foloseste un singur cuvant".
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
cristina1990, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)