avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Nu mi se pare corect sa acorde punctajul maxim pentru care au scris si afirmatiile gresite, la sub2 PC. Atunci ar fi o discriminare pentru noi, cei care am inteles!!! Ar fi absurd, din punctul meu de vedere!!!
stiu...dar citeste la procesul verbal pt solutionarea contestatiilor la procedura civila pe siteul sng ca eu asta inteleg ca li se acorda puctaj maxim ca si noua celor care am facut corect
Caius ai perfecta dreptate eu am redat la sub 2 numai 2 pe (d) si pe (f) iar pe cele care au ramas le-am redat in forma lor adevarate aici am facut o mare greseala care pe mine ma costa nu pe tine sau pe ceilalti colegi imi pare rau ce nu m-am facut intelesa poate nu mam exprimat pe intelesul tau imi cer scuze, toate greselile pe care le -am facut eu le voi suporta
-
asa inteleg si eu....dar vreau sa spun ca nu este corect....mi se pare chiar absurd....dupa ce ca au modificat la un barem de l-a luat naiba! nu mi se pare normal sa vin eu, in calitate de candidat, sa-ti spun unde ai gresit u ca si examinator.....si-au batut joc de acest examen si, in consecinta, si de noi candidatii care am participat.
eu cred ca notele vor fi mult mai mici ca anul trecut! sau cel putin sper =D>

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)