avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
bataie de joc sa va spun de ce:
1.trebuie sa existe un barem definitiv si nu o balbaiala-la orice examen care am mai participat in viata nu am intalnit atata lipsa de coerenta,competenta si neprofesionalism
2.in timpul concursului am avut colegi care au iesit si de trei ori la toaleta -aceeasi persoana -nesupravegheati
3.am vazut colegi care isi sopteau ,se intoarceau sau se uitau pe telefon
4.1supraveghetor se uita pe tableta tot concursul,unul se uita pe pereti si alti doi se faceau ca se plimba
5.daca vroiam sa copiez putem ,dar atunci care mai era motivul pentru care doresc sa intru in justitie?
6.cand am iesit din concurs am auzit colegi care se laudam ca au copiat de pe telefon pe rupte
7.dupa ce timpul s-a terminat colegiii inca mai scriau

avand in vedere cele spuse concluzionez:a)daca nu ai copiat sau daca vrei sa fii corect i-ati gandul ca vei putea lua nota buna;b)asa cum este societatea romaneasca asa e si justitia;c)eu personal intr-o asemenea bataie de joc nu mai vreau sa intru
Se putea copia????!!!!! Pai atunci ce sens a mai avut concursul? Si se putea merge la toaleta? Cu un singur mers la toaleta, cu telefonul, puteai sa afli toate raspunsurile de pe net! Si parca telefoanele trebuiau tinute pe cuier? Atunci ar trebui repetat concursul, cu alti supraveghetori!!!
Oau! Ce povesti groaznice! Auzisem si eu de "posturi promise", in sensul ca unii ar fi stiut dinainte subiectele, dar asa ceva mi se pare pur si simplu absurd. Cum sa ii lasi sa copieze? E o lipsa de respect fata de profesie, de participantii la concurs si...nu-mi vine sa cred. Adica imi vine...si asta e si mai grav.
Am vazut si eu subiectele, mi s-au parut ciudatele. Ma bucur ca n-am participat ca luam cam 6 la procedura penala, pentru ca nu stiam subiectul ala de 3 puncte, in rest cam stiam dar na, zic 6 ca nu stiu daca mai greseam ceva, maxim 6,5 si uite asa se duceau si sperantele. La restul nici nu m-am mai uitat ft atent.

Eu o sa mai fac un master, pe cealalta specializare si...intre timp mai invat ce pot, dar nu stiu care-mi va fi drumul. Imi pare foarte rau ca a fost asa de dezamagitor examenul asta pentru majoritatea. Eu eram entuziasmata initial si cred ca mi-ar fi picat ft prost sa ma lovesc de ce v-ati lovit voi. Bine ca m-am retras, dar a fost...coincidenta practic.
Lucrurile pe care tu le-ai expus sunt mai mult decat grave.
Este adevarat ca a existat o lipsa a corentei la nivelul redactarii subiectelor si ulterior la barem, fapt ce a determinat pierderi de puncte, ca urmare a exprimarii lacunare a enunturilor.
Eu unul datorita acestor motive, refuz sa mai platesc data viitoare alti 400 lei, sa imi consum timpul si sa imi fac nervi aiurea, nu o sa mai particip, nu pentru ca nu imi place competitia, ci doar ca aceste conditii de competitie sunt dezagreabile. Stiu ce am invatat si cat am invatat si pentru asta refuz sa fiu furat datorita unor enunturii prost redactate.
Nu este posibil, sa te prezinti la un concurs in care sti ca iti vor fi evaluate cunostintele juridice, dar in loc sa stai 10 minute cat este alocat timpul pt rezolvarea subiectului, e nevoie de 10 minute sa iti dai seama ce vrea enuntul/intrebarea, stai sa reflectezi ce a vrut sa spuna, iar in momentul in care soliciti explicatii de la comisie singra explicatie este "cititi cu atentie enuntul"

Numai bine!
Dl Cristi Danilet este interesat de toate neregulile pe care le semnalam asa ca, va rog, toti cei care sunteti nemultumiti sa-l contactati si sa-i expuneti concret problemele. Poate nu mai conteaza acum..dar pentru viitor..ajuta.Ar fi cazul sa se stie ca nu suntem bataia lor de joc si sa se aplice sanctiuni disciplinare astfel incat, pe viitor, sa nu mai fie tratat cu superficialitate examenul de admitere la SNG de catre organizatori.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)