DahliaNoir a scris:
flowerpower a scris:
Urmaresc cu indignare si discutiile de pe facebook, pe grup, insa pot sa spun ca in sala unde am fost eu - sala 15, parter - totul a decurs normal, fara incidente, nici vorba de copiat, discutii intre candidati, telefoane sunand, supraveghetori in neregula, etc...s-au respectat toate punctele din regulamentul de desfasurare a concursului, iar la momentul examenului nici prin gand nu mi-a trecut ca pot avea loc astfelde incidente, tinand cont de seriozitatea unui astfel de examen...
in sala 15 am fost si eu. Supraveghetoarea bruneta, creatza..ai vazut-o ridicandu-si ochii din tableta?Dl supraveghetor a stat pe telefon tot timpul. Nu stiu daca s-a copiat (la momentul ala nu eram concentrata sa observ asta) dar stiu ca s-ar fi putut pt ca supraveghetorii nu erau atenti. Eu am vazut perfect ce a scris colega mea .. si fix in fata mea lucrarile s-au facut la comun. (in liniste..e adevarat..dar ...)
Da, am observat supraveghetoarea bruneta cu tableta, dar pana la ora 10, dupa ce a inceput examenul, s-a oprit, si toti supraveghetorii s-au plimbat printre randuri...cel putin o perioada de timp.
Nu te contrazic in privinta supraveghetorului, e posibil sa fi stat in spate, eu am fost undeva pe la mijlocul salii, si eram destul de concentrata si iritata de subiecte. Dar nici nu pot sa afirm ca s-a copiat, din surse sau unii de la altii...