avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Buna dimineta,maryella ai dreptate si eu am invatat aceste 2luni zi si noapte.Din cauza emotiilor mam mai incurcat dar faptul este consumat ma pregatesc in continoare,pt examen direct pe post pe toamna daca se va organiza sper.Nu cred ca v-a fi note asa mari.Vom vedea miercuri.
~ Conținut șters la cerere ~
DahliaNoir a scris:

flowerpower a scris:

Urmaresc cu indignare si discutiile de pe facebook, pe grup, insa pot sa spun ca in sala unde am fost eu - sala 15, parter - totul a decurs normal, fara incidente, nici vorba de copiat, discutii intre candidati, telefoane sunand, supraveghetori in neregula, etc...s-au respectat toate punctele din regulamentul de desfasurare a concursului, iar la momentul examenului nici prin gand nu mi-a trecut ca pot avea loc astfelde incidente, tinand cont de seriozitatea unui astfel de examen...

in sala 15 am fost si eu. Supraveghetoarea bruneta, creatza..ai vazut-o ridicandu-si ochii din tableta?Dl supraveghetor a stat pe telefon tot timpul. Nu stiu daca s-a copiat (la momentul ala nu eram concentrata sa observ asta) dar stiu ca s-ar fi putut pt ca supraveghetorii nu erau atenti. Eu am vazut perfect ce a scris colega mea .. si fix in fata mea lucrarile s-au facut la comun. (in liniste..e adevarat..dar ...)

Da, am observat supraveghetoarea bruneta cu tableta, dar pana la ora 10, dupa ce a inceput examenul, s-a oprit, si toti supraveghetorii s-au plimbat printre randuri...cel putin o perioada de timp.

Nu te contrazic in privinta supraveghetorului, e posibil sa fi stat in spate, eu am fost undeva pe la mijlocul salii, si eram destul de concentrata si iritata de subiecte. Dar nici nu pot sa afirm ca s-a copiat, din surse sau unii de la altii...
Cred ca sunt foarte putine salile in care supraveghetorii si-au facut treaba cum trebuie...mai peste tot ei stateau cu telefoanele in mana sau citeau reviste. Eu am fost intr-o sala cu 24 de candidati, 2 dintre candidati faceau lucrarile impreuna, se intorceau cu nesimtire unul la celalalt...isi puneau intrebari, indignata am chemat un supraveghetor si i-am zis, i-a mutat si i-a avertizat ca le va anula lucrarile. Ma asteptam sa fie mai mare strictete la un concurs cu o asemenea concurenta, acum imi pare rau ca nu am chemat comisia sa le anuleze lucrarile...pe viitor voi sti cum sa procedez. Daca intr-o sala cu asa putini candidati se putea copia nu vreau sa-mi inchipui ce s-a intamplat in salile cu 100 de candidati...pacat ..sunt multi care au invatat din greu zi si noapte si care meritau un loc :(
Eu nu cred ca majoritatea locurilor au fost aranjate. Daca au fost intre 1 si 5 aranjate e bn. Nu avem de unde sa stim cu siguranta pt ca daca si le-au aranjat nu cred ca s-au apucat sa spuna :))). Am sustinut si eu acest examen dar se pare ca emotiile si-au spus cuvantul. Parerea mea este ca vor fi note mult mai mici decat anul trecut. MULT SUCCES TUTUROR!!!
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
NIROCO, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)