avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Maryella a scris:

Imi expun si eu o ultima parere pe acest forum. Este ultima oara cand dau acest examen, formularea a fost o bataie de joc la mai multe subiecte - faptul ca la civil s-a tot schimbat baremul deja este mai mult decat penibil,
PS: totul se intampla cu un scop, cine nu a reusit acum are altceva pus de-o parte pentru el/ea :)

De acord. Eu, din sala 15, nu am sustinut ca s-a copiat..pentru ca nu am fost atenta la asa ceva si am considerat ca la un esemenea examen nu se pune problema de asa ceva incat sa fiu pe faza la altceva decat foaia mea. Am constatat totusi ca, in conditii de tupeu si nesimtire, puteai sa misti ..pentru ca supraveghetorii nu au fost stricti si vigilenti si am constat ca au fost candidati care au vorbit intre ei (poate despre vreme.. n-am de unde sa stiu)Faptul e consumat.
Cel mai tare ma deranjeaza subiectele care nu au fost nici macar tricky ci facute in bataie de joc.Nu as acuza comisia de rea intentie cat de nepasare.Ce-mi reprosez e ca puteam si eu sa invat mai mult desi, in conditiile examenului de anul asta, nu cred ca ar fi contat.
Sunt dezamagita. A fost o experienta urata pe care nu cred ca vreau sa o mai repet.
Cum naiba sa te prezinti la un asemeanea examen cu gandul sa copiezi??
Cateva zile am facut o pauza (nu am mai intrat pe forum si fb) si aseara m-am ingrozit de ce am citit!! Voi ati citit postarile de pe facebook? Nici nu stiu cine ar fi mai vinovat intr-o asemenea situatie, cel care copiaza sau cel care se lasa copiat?! Se poate insa sa fie si exagerata toata treaba.
Eu am fost in amfiteatrul 4, et. 1 si sincer nu am ceva de reprosat. Dar eu am stat in prima banca, langa geam si in permanenta a stat o doamna pe langa mine. Habar nu am ce s-a intamplat in spatele meu, dar nu pot sa spun ca mi s-a parut ceva suspect. E adevarat ca la baie s-au tot dus domnisoare, dar m-am gandit ca poate si de la emotii... si oricum au fost in permanenta insotite (am citit pe fb ca o fata a plecat singura la baie si una a plecat cu tel in buzunar). Cred ca sunt si ceva exagerari. La noi au repetat cred ca de cel putin 10 ori sa inchidem tel si sa il punem in geanta, simpla detinere a tel, chiar si inchis, era considerata frauda.
Si sa stam sa ne gandim si putin logic. Pe cine sa suni, cum sa-i dictezi mai repede subiectul si cat de bine sa stie respectiva persoana materia (toate cele trei materii) ca sa-ti dicteze raspunsul? Si toate astea in maxim 5 minute, nu? Cat sa stai si la baie?
Iar in sala sa lasi pe cineva sa copieze dupa tine, cred ca esti principalul vinovat.
Chiar nu stiu ce sa spun de toate astea.
Ca subiectele au fost prost concepute, da, aici sunt de acord. Numai cat am invatat cap cu masurile preventive si altele, articol cu articol, si acum sa ma pice ca nu am "redat" cateva fraze e aiurea rau. Dar ca s-a copiat (in masa, daca e sa dai crezare la ce s-a scris pe fb), nu stiu ce sa zic...
Geanina, nu trebuie sa suni pe nimeni. De pe tel accesezi internetul si nu te aude cine te insoteste. Chiar e trist ca se poate intampla asa ceva.
claudiangy a scris:

Geanina, nu trebuie sa suni pe nimeni. De pe tel accesezi internetul si nu te aude cine te insoteste. Chiar e trist ca se poate intampla asa ceva.

:">mda, ai dreptate si tu, dar tot trebuie sa stii foarte bine materia, sa te uite unde trebuie.
Cred ca la PP, sub 1 si daca ma uitam in cod dadeam acelasi raspuns, ptr ca art era incomplet...
Ma tot uit pe forum si sunt dezamagita de ce aud la asa examen sa vii sa copiezi,mai mare rusinea ,daca iei un 7 macar sti ca l-ai luat prin forte propri.Si la licenta cand am luat 7 m-am bucurat ,cand auzeam colegi ca au luat 8-9 dar nu prin forte propri iar cand sau dus la concursuri au luat 2-3 .Eu cred ca nu o sa fie note foarte mari ,asta este parerea mea vom vedea peste 2zile.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)