Maryella a scris:
Imi expun si eu o ultima parere pe acest forum. Este ultima oara cand dau acest examen, formularea a fost o bataie de joc la mai multe subiecte - faptul ca la civil s-a tot schimbat baremul deja este mai mult decat penibil,
PS: totul se intampla cu un scop, cine nu a reusit acum are altceva pus de-o parte pentru el/ea :)
De acord. Eu, din sala 15, nu am sustinut ca s-a copiat..pentru ca nu am fost atenta la asa ceva si am considerat ca la un esemenea examen nu se pune problema de asa ceva incat sa fiu pe faza la altceva decat foaia mea. Am constatat totusi ca, in conditii de tupeu si nesimtire, puteai sa misti ..pentru ca supraveghetorii nu au fost stricti si vigilenti si am constat ca au fost candidati care au vorbit intre ei (poate despre vreme.. n-am de unde sa stiu)Faptul e consumat.
Cel mai tare ma deranjeaza subiectele care nu au fost nici macar tricky ci facute in bataie de joc.Nu as acuza comisia de rea intentie cat de nepasare.Ce-mi reprosez e ca puteam si eu sa invat mai mult desi, in conditiile examenului de anul asta, nu cred ca ar fi contat.
Sunt dezamagita. A fost o experienta urata pe care nu cred ca vreau sa o mai repet.