avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
geanina n a scris:

claudiangy a scris:

Geanina, nu trebuie sa suni pe nimeni. De pe tel accesezi internetul si nu te aude cine te insoteste. Chiar e trist ca se poate intampla asa ceva.

:">mda, ai dreptate si tu, dar tot trebuie sa stii foarte bine materia, sa te uite unde trebuie.
Cred ca la PP, sub 1 si daca ma uitam in cod dadeam acelasi raspuns, ptr ca art era incomplet...

Geanina, sunt total de acord cu tine referitor la formularea enunţului la sub.1 la pp; şi-au bătut joc de noi cei care am învăţat la pp cu acest subiect în sensul că enunţul subiectului era incomplet raportat la răspunsul pe care îl pretind conform baremului.Pt.cei care cunoşteau conţinutul art.261(4) Cpp, enunţul era incomplet. Acesta a fost un subiect în bătaie de joc. Am contestat baremul la acest subiect iar în motivare comisia de contestaţii a răspuns că se deducea că agentul a făcut investigaţii pt. a găsi persoana înainte de a afişa înştiinţarea:De unde se deducea nu ştiu.Din enunţ trebuia să se deducă nu din articolul din cod. Cu privire la acest subiect cei care au răspuns corect, consider că au dat răspunsul la nimereală.ªi eu iniţial am vrut să răspund cu da, în sensul că procedura e legal îndeplinită, dar după ce mi-am amintit că agentul trebuie să facă şi investigaţii pt. a găsi persoana, cf. art.261(4)Cpp, nu am mai putup să zic da.Să le fie ruşine cu baremul la acest subiect.

De ce sa le fie rusine? Nu toti care s-au inscris in concurs au petrecut noptii intregi invatand, daca li s-a dat permisiunea (tacit) sa copieze, de ce sa nu o faca?Bravo lor, astia mai fraieri cu principii vom ramane un an acasa, poate vom lasa codurile si vom lua lectii de tupeu. Traim in Romania unde fara putina smecherie si tupeu ramanem la coada vacii, probabil supraveghetorii care au permis acest lucru au reusit prin aceleasi metode sa intre, si le creste inima vazand ca si altii sunt atat de "destepti" ca ei. Eu tot am cautat numele celor care au conceput subiectele, dar nu le gasesc pe nicaieri/. Domnul Danilet zice sa incetam cu barfele si ne intreaba de ce nu am depus contestati atunci( ce putea sa zica? Ca are niste corupti de colegi care se prostitueaza pe 100 de euro?). Subiectele par facute de un "nea Ghita" beat care a terminat facultatea prin posta, sa vedem de cine vor fi corectate lucrarile( nu ca as avea sperante mari). Pe de alta parte, poate sunt eu frustrata ca nu m-a dus capul ca pe altii si imi vars nemultumirlie aici.
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
cristina1990, utilizator
Da, Cristina, cred ca esti suparata si te inteleg.
Eu sper din suflet sa nu fie nimik adevarat din ce am citit... nu-mi ramane decat sa-mi rod unghiile pana maine
geanina n a scris:

Da, Cristina, cred ca esti suparata si te inteleg.
Eu sper din suflet sa nu fie nimik adevarat din ce am citit... nu-mi ramane decat sa-mi rod unghiile pana maine

Dar crezi că mâine o să se afişeze rezultatele ? Oficial e poimâine.

cristina1990 a scris:

De ce sa le fie rusine? Nu toti care s-au inscris in concurs au petrecut noptii intregi invatand, daca li s-a dat permisiunea (tacit) sa copieze, de ce sa nu o faca?Bravo lor, astia mai fraieri cu principii vom ramane un an acasa, poate vom lasa codurile si vom lua lectii de tupeu. Traim in Romania unde fara putina smecherie si tupeu ramanem la coada vacii, probabil supraveghetorii care au permis acest lucru au reusit prin aceleasi metode sa intre, si le creste inima vazand ca si altii sunt atat de \"destepti\" ca ei. Eu tot am cautat numele celor care au conceput subiectele, dar nu le gasesc pe nicaieri/. Domnul Danilet zice sa incetam cu barfele si ne intreaba de ce nu am depus contestati atunci( ce putea sa zica? Ca are niste corupti de colegi care se prostitueaza pe 100 de euro?). Subiectele par facute de un \"nea Ghita\" beat care a terminat facultatea prin posta, sa vedem de cine vor fi corectate lucrarile( nu ca as avea sperante mari). Pe de alta parte, poate sunt eu frustrata ca nu m-a dus capul ca pe altii si imi vars nemultumirlie aici.

Chiar dacă mă uitam în NCPP răspunsul la sub.1 la fel îl dădeam pt.că ştiam conţinutul art.261Cpp.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)