avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
De ce crezi ca ar spune asa ceva unii colegi daca nu ar fi adevarat? Eu chiar cred ca totul e posibil, ca doar suntem in Romania. Pe de alta parte, sper ca este un caz izolat care nu se va repeta.
ioanasamoil a scris:

Buna, tuturor!
Am tot citit ce postati voi aici de la concurs incoace si m-ati cam pus pe ganduri.
Eu as vrea sa incerc anul viitor la SNG, dar stau acum si ma intreb daca acest concurs chiar merita efortul.
Mi-e greu sa concep ca s-a putut intampla asa ceva in sala de examen, eu am participat de 2 ori la concursul de admitere in magistratura direct pe post si ne-au pus sa ne scoatem pana si ceasurile de la mana, nu mai zic de telefoanele mobile.
Daca e adevarat ce se spune ca s-a intamplat, atunci de ce nu s-au facut sesizari ? De ce nu a luat nimeni atitudine? sau e doar o incercare de intimidare, de genul "fratilor, nu va mai strofocati, ca nu merita!" ?
Sincer, am mari indoieli ca ar fi real ce s-a spus !

Draga mea,
Nu stiu ce povesti se aud,nu stiu cum o fi fost in alte sali, dar la mine a fost strictete maxima.Pe banca nici macar cu apa noastra nu ne-a lasat.
Mi-e greu sa cred ca daca esti bine pregatit nu intri.
plus ca am mai spus-o:CINE A VAZUT CA S-A COPIAT SI NU A LUAT ATITUDINE MERITA SA NU INTRE!!! Am vazut si eu la examenele pe care le-am dat oameni copiind, dar putin imi pasa, caci nu-mi luau locul. Dar in aceasta situatie cred ca ma duceam si la stiri si nu la modul nesimtit, ci elegant.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
Daniela Simion, Alte profesii
Buna dimineata ,cum ati dormit aseara?Asteptam cu nerabdare sa se afiseze,sper ca pana in 12 sa se afiseze.
claudiangy a scris:

De ce crezi ca ar spune asa ceva unii colegi daca nu ar fi adevarat? Eu chiar cred ca totul e posibil, ca doar suntem in Romania. Pe de alta parte, sper ca este un caz izolat care nu se va repeta.

eu nu zic ca nu e adevarat, dar am fost atat de concetrata la subiecte ca se putea fae orice pe langa mine ca nu as fi vazut
eu sunt curios sa vedem cum se pupa rezultatele inainte/dupa contestatie cine sesizeaza diferentele mari stie despre ce vorbesc ,iar legat de ce a spus colega ca se duce la stiri ca sesiseaza sau alte asemenea probleme ma indoiesc ca daca critici vehement un sistem in care vrei sa intri -vei mai putea vreodata macar sa visezi ca o sa-ti permita accesul in justitie,nu uitati in ce tara traiti si ce supraveghetori aveti iar cine nu crede ce s-a intamplat sa invete in continuare ca tot cine are tupeu sau trebuie sa intre -o sa fie admis .Va urez bafta!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)