ioanasamoil a scris:
Buna, tuturor!
Am tot citit ce postati voi aici de la concurs incoace si m-ati cam pus pe ganduri.
Eu as vrea sa incerc anul viitor la SNG, dar stau acum si ma intreb daca acest concurs chiar merita efortul.
Mi-e greu sa concep ca s-a putut intampla asa ceva in sala de examen, eu am participat de 2 ori la concursul de admitere in magistratura direct pe post si ne-au pus sa ne scoatem pana si ceasurile de la mana, nu mai zic de telefoanele mobile.
Daca e adevarat ce se spune ca s-a intamplat, atunci de ce nu s-au facut sesizari ? De ce nu a luat nimeni atitudine? sau e doar o incercare de intimidare, de genul "fratilor, nu va mai strofocati, ca nu merita!" ?
Sincer, am mari indoieli ca ar fi real ce s-a spus !
Draga mea,
Nu stiu ce povesti se aud,nu stiu cum o fi fost in alte sali, dar la mine a fost strictete maxima.Pe banca nici macar cu apa noastra nu ne-a lasat.
Mi-e greu sa cred ca daca esti bine pregatit nu intri.
plus ca am mai spus-o:CINE A VAZUT CA S-A COPIAT SI NU A LUAT ATITUDINE MERITA SA NU INTRE!!! Am vazut si eu la examenele pe care le-am dat oameni copiind, dar putin imi pasa, caci nu-mi luau locul. Dar in aceasta situatie cred ca ma duceam si la stiri si nu la modul nesimtit, ci elegant.