cristina1990 a scris:
De ce sa le fie rusine? Nu toti care s-au inscris in concurs au petrecut noptii intregi invatand, daca li s-a dat permisiunea (tacit) sa copieze, de ce sa nu o faca?Bravo lor, astia mai fraieri cu principii vom ramane un an acasa, poate vom lasa codurile si vom lua lectii de tupeu. Traim in Romania unde fara putina smecherie si tupeu ramanem la coada vacii, probabil supraveghetorii care au permis acest lucru au reusit prin aceleasi metode sa intre, si le creste inima vazand ca si altii sunt atat de \"destepti\" ca ei. Eu tot am cautat numele celor care au conceput subiectele, dar nu le gasesc pe nicaieri/. Domnul Danilet zice sa incetam cu barfele si ne intreaba de ce nu am depus contestati atunci( ce putea sa zica? Ca are niste corupti de colegi care se prostitueaza pe 100 de euro?). Subiectele par facute de un \"nea Ghita\" beat care a terminat facultatea prin posta, sa vedem de cine vor fi corectate lucrarile( nu ca as avea sperante mari). Pe de alta parte, poate sunt eu frustrata ca nu m-a dus capul ca pe altii si imi vars nemultumirlie aici.
Nu ai buton de aplauze, dar......=D>
Este ceea ce simt si eu. Cum a fost anii trecuti? Tot asa?