avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Da, cred ca maine seara se vor afisa rezultatele
si anul trecut au afisat rezultatele cu o seara mai devreme.
cristina1990 a scris:

De ce sa le fie rusine? Nu toti care s-au inscris in concurs au petrecut noptii intregi invatand, daca li s-a dat permisiunea (tacit) sa copieze, de ce sa nu o faca?Bravo lor, astia mai fraieri cu principii vom ramane un an acasa, poate vom lasa codurile si vom lua lectii de tupeu. Traim in Romania unde fara putina smecherie si tupeu ramanem la coada vacii, probabil supraveghetorii care au permis acest lucru au reusit prin aceleasi metode sa intre, si le creste inima vazand ca si altii sunt atat de \"destepti\" ca ei. Eu tot am cautat numele celor care au conceput subiectele, dar nu le gasesc pe nicaieri/. Domnul Danilet zice sa incetam cu barfele si ne intreaba de ce nu am depus contestati atunci( ce putea sa zica? Ca are niste corupti de colegi care se prostitueaza pe 100 de euro?). Subiectele par facute de un \"nea Ghita\" beat care a terminat facultatea prin posta, sa vedem de cine vor fi corectate lucrarile( nu ca as avea sperante mari). Pe de alta parte, poate sunt eu frustrata ca nu m-a dus capul ca pe altii si imi vars nemultumirlie aici.

Nu ai buton de aplauze, dar......=D>
Este ceea ce simt si eu. Cum a fost anii trecuti? Tot asa?
hai sa iti zic care a fost logica mea dc am pus, da procedura este legal indeplinita, in instiintarea pe care o pune pe usa scrie clar ca dupa implinirea termenului stabilit de organul judiciar, citatia se considera comunicata la implinirea termenului, asta e la art 261, deci prin afisarea instiintarii si-a facut treaba

stii care e problema adevarata la un examen de genul acesta, gandim prea mult, ne asteptam sa fie capcane, sa fie dificil, ca doar am invatat atat, si ne gandim ca e imposibil sa fie atat de usor, doar atat??? dupa cat am invatat?, asa ma gandeam eu la sub 2 civil, ma gandeam ca dupa ce am stat sa-mi rod coatele atat acu imi cer astia sa copiez raspunsurile corecte, imposibil, tra sa fie ceva smecherie, si uite ca nu a fost
m-am lasat influentata si de faptul ca lumea scria foarte mult, si nu intelegeam ce? si m-am simtit si eu obligata sa scriu mai mult, asa ca am bagat chestii pe langa, explicatii, care nu erau necesare, m-am simtit prost ca la penal aveam scris numa 1 pagina jumate si vedeam ca unii au si cate 5, plus ca ne-o dat acolo o gramada de foi
dar o sa stiu mai bine la anul
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
scythe123, utilizator
Buna sa sti ca si eu cam tot o pagina jum am scris ce trebuia sa ne apucam sa inventam povesti ,eu am scris scurt si la obiect. Asa scriam si la facultate ,profesori ne spunea sa nu scriem moartea caprioarei,la un examen la o intrebare am scris doua cuvinte,dar erau cele care trebuia.In fine fiecare face cum crede.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)