avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Va spun sincer ca nam crezut ca la examen mai sa nu-mi ajunga timpul pentru subiecte a fost destul de complicat datorita subiectelor cu mai multe intelesuri atat auzeam uitate in foaia ta eu nici macar nu ridicam capul ma gandeam la scris.
Si inca ceva daca s-ar da de acum inainte in format grila, sa zicem cu cate 50 de intrb pt fiecare materie nu cred ca ar mai avea cum sa se copieze raspunsul la 150 de intrb in total cu mama netului cu el sau acces la baie de nu stiu cate ori si pe deasupra toata lumea ar intelege ce are de facut si nici nu s-ar mai crea atatea discutii.

flowerpower a scris:

Urmaresc cu indignare si discutiile de pe facebook, pe grup, insa pot sa spun ca in sala unde am fost eu - sala 15, parter - totul a decurs normal, fara incidente, nici vorba de copiat, discutii intre candidati, telefoane sunand, supraveghetori in neregula, etc...s-au respectat toate punctele din regulamentul de desfasurare a concursului, iar la momentul examenului nici prin gand nu mi-a trecut ca pot avea loc astfelde incidente, tinand cont de seriozitatea unui astfel de examen...

in sala 15 am fost si eu. Supraveghetoarea bruneta, creatza..ai vazut-o ridicandu-si ochii din tableta?Dl supraveghetor a stat pe telefon tot timpul. Nu stiu daca s-a copiat (la momentul ala nu eram concentrata sa observ asta) dar stiu ca s-ar fi putut pt ca supraveghetorii nu erau atenti. Eu am vazut perfect ce a scris colega mea .. si fix in fata mea lucrarile s-au facut la comun. (in liniste..e adevarat..dar ...)
Sau facut lucrarile la comun ceea ce este o mare prostie de ce sa scriu eu prostile altora eu sunt de conceptia atata stiu atata fac de unde stiu eu ca cel de langa mine o scris corect daca a gresit am gresit ii greseala mea eu asa cred ca este mai bine, nu intru acum dau la anul iarasi dar macar stiu ca am gresit eu din greseli inveti anul urmator invat mai mult acum o fost si o perioada mai scurta 60 de zile eu cred ca nu o fost suficient pentru a parcurge asa cum trebuie materia invatata
ivasca a scris:

Sau facut lucrarile la comun ceea ce este o mare prostie de ce sa scriu eu prostile altora eu sunt de conceptia atata stiu atata fac de unde stiu eu ca cel de langa mine o scris corect daca a gresit am gresit ii greseala mea eu asa cred ca este mai bine, nu intru acum dau la anul iarasi dar macar stiu ca am gresit eu din greseli inveti anul urmator invat mai mult acum o fost si o perioada mai scurta 60 de zile eu cred ca nu o fost suficient pentru a parcurge asa cum trebuie materia invatata

Un punct , o virgula (sa stim si noi unde incepe si unde se termina mesajul)nu ne pui?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)