avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Acum serios daca ai vazut aceste nereguli de ce nu ai cerut sa vina cineva din comisie care sa intocmeasca proces verbal cu ceea ce ai vazut? pt ca banuiesc ca au mai fost si altii in sala cu tine care au constatat aceste abuzuri ori la finalul concursului de ce nu ai facut adresa catre CSM, nu pot sa te inteleg sincer
Adica i-ai lasat sa isi faca de cap?
Acum banuiesc ca e prea tarziu dar si tu si toti cei care ati constat aceste nereguli puteti sa ii scrieti domnului Danilet, asa cum a scris DahliaNoir mai sus.
La noi in sala nici nu s-a discutat asa ceva eu am avut un incident doamna care a adus subiectele cand a venit a doua oara a venit direct la mine si mia ferit parul de pe ureche, vazandu- ma concentrata I s-o parut ceva suspect i-am spus ca nu-i nici o problema mio zis ca este conform regulamentului in sala noastra o fost liniste totala care incerca sa se uite in foaia celuilalt I se atragea atentia nici vorba de copiat sau de telefon plus ca doua suprsveghetoare se plimba non stop printre randuri ce a spus colega mai sus este destul de neprofesionalism, lipsa de interes fata de ceilalti care au invatat din greu imi pare rau sa aud asa ceva am mai dat ceva examene dar asa ceva nu am mai vazut sau auzit.Daca vedeam asa ceva sincer chemam pe cineva de la conducere sa vada daca asa ceva este posibil.
pentru mine timpul de concurs a fost foarte important ,m-am si imbolnavit din cauza oboselii si stresului,nu am stat sa urmaresc colegii ,aceste nereguli le-am prins "din zbor",eu nu am simtit ca a fost un concurs serios ,colegii care au cerut explicatii de la comisie nu am primit nici un raspuns (indiferent de intrebare adresata), asta este o sa imi adresez plangerea si domului Danilet -Eu nu puteam sa fac politia sedintei de concurs atunci de ce cei 4 supraveghetori erau platiti?ca sa se uite pe tableta tot concursul sau pe peretii tot eu va raspund...
Urmaresc cu indignare si discutiile de pe facebook, pe grup, insa pot sa spun ca in sala unde am fost eu - sala 15, parter - totul a decurs normal, fara incidente, nici vorba de copiat, discutii intre candidati, telefoane sunand, supraveghetori in neregula, etc...s-au respectat toate punctele din regulamentul de desfasurare a concursului, iar la momentul examenului nici prin gand nu mi-a trecut ca pot avea loc astfelde incidente, tinand cont de seriozitatea unui astfel de examen...
Trist...chiar speram sa fie totul pe bune, cu cateva mici exceptii, ca deh, sistemul nostru prevede si 'aranjamente', ma gandeam eu ca sunt si cateva locuri 'pastrate' anume...dar totusi...
Ramasesem cu ceva speranta...
nicky123 a scris:

pentru mine timpul de concurs a fost foarte important ,m-am si imbolnavit din cauza oboselii si stresului,nu am stat sa urmaresc colegii ,aceste nereguli le-am prins "din zbor",eu nu am simtit ca a fost un concurs serios ,colegii care au cerut explicatii de la comisie nu am primit nici un raspuns (indiferent de intrebare adresata), asta este o sa imi adresez plangerea si domului Danilet -Eu nu puteam sa fac politia sedintei de concurs atunci de ce cei 4 supraveghetori erau platiti?ca sa se uite pe tableta tot concursul sau pe peretii tot eu va raspund...

Eu cred ca nu e vb sa faca cineva pe politia sedintei de concurs si nici pt ce sunt platiti cei care supravegheaza, e vb de apararea drepturilor si intereselor noastre.
Atunci cand observam ca sunt nereguli este bine sa luam atitudine, pt ca altfel ii lasam sa faca ce vor ei si le inlesnim calea cu acordul nostru tacit.
Este parerea mea evident, fiecare face cum considera ca e mai bine.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)