alustor a scris:
salutare...am si io o nelamurire referitor la sub 2 la procedura civila: io am transcris cele 4 enunturi corecte dar fara a le mentiona ca erau a),d),f) si h)...nu cred ca este corect sa m i se scada 1 punct doar ca nu am copiat literele acelea...in fond, le.am identificat si le.am transcris pe cele corecte, nu? si alta chestie... la organizare daca am scris doar ,,2 judecatori,, se puncteaza ceva? multumesc anticipat
in mod normal la pr civila ar trebui sa primesti punctaj maxim, teoretic, dar in barem scrie clar ca trebuie sa le identifici, aici cred ca se refereau sa zici a, d, f, h si apoi sa le si scrii, deci ramane la aprecierea lor, in ceea ce priveste oj in mod normal ar trebui sa ne dea 0.5, dar cine stie, la cat de debusolati sunt cei din comisie si la cate rectificari fac la bareme, ma astept la orice din partea lor, sunt foarte dezamagita de organizarea lor, a fost prima data cand m-am prezentat la acest examen, asteptarile au fost mari pt mine, am dat totusi 400 de lei ca sa ma inscriu, si ei nu sunt in stare sa faca niste subiecte normale