avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Nu te supara caius daca tu ai rezolvat bine ce mai conteaza ce vor face ceilalti la cel cu coloane eu am facut 6 din care una gresita cea cu intampinarea se depune in in forma scrisa am repetat de trei ori dar de emoti nu mi-am dat seama in fine se mai intampla plus ca am mai facut cateva greseli minore dar care o sa ma coste ceva puncte .La subiectul 5 d am scris incheiere motivata sper sa mi dea macar 0.25 ,la penal la 4am scris ordonanta fara daca legea nu prevede altfel si acolo imi da doar 0.50 si plus am mai omis cateva.u
salutare...am si io o nelamurire referitor la sub 2 la procedura civila: io am transcris cele 4 enunturi corecte dar fara a le mentiona ca erau a),d),f) si h)...nu cred ca este corect sa m i se scada 1 punct doar ca nu am copiat literele acelea...in fond, le.am identificat si le.am transcris pe cele corecte, nu? si alta chestie... la organizare daca am scris doar ,,2 judecatori,, se puncteaza ceva? multumesc anticipat
ivasca a scris:

Nu te supara caius daca tu ai rezolvat bine ce mai conteaza ce vor face ceilalti la cel cu coloane eu am facut 6 din care una gresita cea cu intampinarea se depune in in forma scrisa am repetat de trei ori dar de emoti nu mi-am dat seama in fine se mai intampla plus ca am mai facut cateva greseli minore dar care o sa ma coste ceva puncte .La subiectul 5 d am scris incheiere motivata sper sa mi dea macar 0.25 ,la penal la 4am scris ordonanta fara daca legea nu prevede altfel si acolo imi da doar 0.50 si plus am mai omis cateva.u

la penal sub 4 trebuia sa scrii numa ordonanta, nu trebuia sa scrii si daca legea nu prevede altfel, asa apar in barem, eu zic ca adaca ai scris ordonanta trebuie sa-ti dea 1 punct
alustor a scris:

salutare...am si io o nelamurire referitor la sub 2 la procedura civila: io am transcris cele 4 enunturi corecte dar fara a le mentiona ca erau a),d),f) si h)...nu cred ca este corect sa m i se scada 1 punct doar ca nu am copiat literele acelea...in fond, le.am identificat si le.am transcris pe cele corecte, nu? si alta chestie... la organizare daca am scris doar ,,2 judecatori,, se puncteaza ceva? multumesc anticipat

in mod normal la pr civila ar trebui sa primesti punctaj maxim, teoretic, dar in barem scrie clar ca trebuie sa le identifici, aici cred ca se refereau sa zici a, d, f, h si apoi sa le si scrii, deci ramane la aprecierea lor, in ceea ce priveste oj in mod normal ar trebui sa ne dea 0.5, dar cine stie, la cat de debusolati sunt cei din comisie si la cate rectificari fac la bareme, ma astept la orice din partea lor, sunt foarte dezamagita de organizarea lor, a fost prima data cand m-am prezentat la acest examen, asteptarile au fost mari pt mine, am dat totusi 400 de lei ca sa ma inscriu, si ei nu sunt in stare sa faca niste subiecte normale
ivasca a scris:

pai inseamna ca nici nu ai gandit subiectul si doar ai copiat cele 8 fraze pe care ni le-au dat ei fara sa indici care sunt afirmatiile corecte,daca erai in locul meu si a altora care au facut si ei ca mine ti se mai parea corect sa iei acelasi punctaj la sub 2 civil????? :-/ nu cred...sa speram ca pana la urma o sa D-zeu o sa ne ajute pe toti cei care am facut si am invatat
sa intram

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)