caius1186 a scris:
eu nu am gresit la sub 2 de la procedura civila...am scris ce mi-a cerut,adica am redactat doar afirmatiile corecte...imi dau seama ca dupa noul barem celor care au copiat toate afirmatiile adica si pe cele gresite le dau tot 2 puncte...ce examen e asta?ca si la sub acela cu coloanele,de unde 6 propozitii,in enunt spunea destul de clar ca trebuie sa alcatuim propozitii luand un cuv din coloana a apoi b si apoi c...de unde au mai scos si altele??? cine a facut subiectele astea banuiec ca le-a si rezolvat si aici ma refer la profesori,daca si lor le-a dat tot 4 propozitii acum de ce se intorc la 180 grade?
cred ca subiectele au fost facute la repezeala, nu cred ca le-a gandit cineva foarte intens, m-am uitat si la ce a fost in anii trecuti, si e primul an in care se fac atatea modificari la barem, e rusinos, daca subiectele ar fi fost concepute de la bun inceput bine, nu ar fi trebuit sa se faca nicio modificare la barem, adica daca nici tu care ai conceput subiectele nu dai bine raspunsurile, de ce ai asteptari de la cei care dau examen/?
ar fii mai bine sa fie numa grile, asa e mai clara treaba, plus ca ar putea acoperi mai bine materia data la examen