avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Asa cred si eu, exact aceeasi greseala am facut-o la procedura civila, din neatentie:(
Se spune ca atunci cand se inchide o usa, o alta se deschide,daca nu va fii sa fie, vom merge mai departe, eu am fost atat de suparata incat nu dadeam randament in aproape nimic si acum sunt,dar stiu ca e necesar sa merg mai departe.
Tot respectul pt cei care au invatat si care inteleg starea noastra.
Curaj tuturor!
Daca cei care au afisat baremele la civil au facut eroare materiala de noi ce sa mai spun decat ca a fost greu de deslusit subiectele vorba unei colege cuvinte incrucisate asa a fost la examen din pacate .Bine spui graciela mergem inainte ne pregatim in continoare eu una vreau sa ma pregatesc daca se mai organizeaza concurs pt ocuparea locurilor vacante direct pe post in toamna sper si am sa tot incerc pana voi reusi sa nu ne descurajam de tot numai bine la doresc tuturor si celor care vor intra dar si celorlalti care nu vor intra.
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
ivasca, utilizator
eu nu am gresit la sub 2 de la procedura civila...am scris ce mi-a cerut,adica am redactat doar afirmatiile corecte...imi dau seama ca dupa noul barem celor care au copiat toate afirmatiile adica si pe cele gresite le dau tot 2 puncte...ce examen e asta?ca si la sub acela cu coloanele,de unde 6 propozitii,in enunt spunea destul de clar ca trebuie sa alcatuim propozitii luand un cuv din coloana a apoi b si apoi c...de unde au mai scos si altele??? cine a facut subiectele astea banuiec ca le-a si rezolvat si aici ma refer la profesori,daca si lor le-a dat tot 4 propozitii acum de ce se intorc la 180 grade?
caius1186 a scris:

eu nu am gresit la sub 2 de la procedura civila...am scris ce mi-a cerut,adica am redactat doar afirmatiile corecte...imi dau seama ca dupa noul barem celor care au copiat toate afirmatiile adica si pe cele gresite le dau tot 2 puncte...ce examen e asta?ca si la sub acela cu coloanele,de unde 6 propozitii,in enunt spunea destul de clar ca trebuie sa alcatuim propozitii luand un cuv din coloana a apoi b si apoi c...de unde au mai scos si altele??? cine a facut subiectele astea banuiec ca le-a si rezolvat si aici ma refer la profesori,daca si lor le-a dat tot 4 propozitii acum de ce se intorc la 180 grade?

cred ca subiectele au fost facute la repezeala, nu cred ca le-a gandit cineva foarte intens, m-am uitat si la ce a fost in anii trecuti, si e primul an in care se fac atatea modificari la barem, e rusinos, daca subiectele ar fi fost concepute de la bun inceput bine, nu ar fi trebuit sa se faca nicio modificare la barem, adica daca nici tu care ai conceput subiectele nu dai bine raspunsurile, de ce ai asteptari de la cei care dau examen/?
ar fii mai bine sa fie numa grile, asa e mai clara treaba, plus ca ar putea acoperi mai bine materia data la examen
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
scythe123, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)