avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
cristina1990 a scris:

Eu inca incerc sa-mi revin, nu-mi dau seama daca am participat la un examen national de verficarea cunostintelor juridice sau la un concurs de cuvinte incrucisate. Am reusti performanta sa obtin o nota mai mica ca anul trecut. Ordonanta motivata am scris si eu, complet de 2 judecatori si la cele cu redati m-am apucat frumos si am trecut a/f (neatentie). Subiectele astea au fost facute de judecatori si procurori? Cine a participat in comisia de redactare a subiectelor? Si cum vine asta...dupa primu barem cu \"2 judecatori\" aveam punctaj maxim, si acum jumatate? Eu la propozitii am mai scris ca \"Procesul de desfasoara in limba romana\", dar aparent cei de la SNG iau in calcul si posibilitatea ca el sa se desfasoare in limba japoneza =D>. Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul sa invat atat, mai bine imi luam niste integrame care ma pregateau mai bine pentru examenul asta. Dar acum nah, toti care stim ca nu vom intra avem ceva negativ de zis, sunt convinsa ca sunt si colegi atenti care au priceput cerintele subiectelor.

sunt total de acord cu tine, dupa atata invatat, nu te astepti sa redai ce scriu ei acolo, ma asteptam sa fie altfel, eu zic ca ar trebui sa dea mult mai greu ca sa vada daca stii sau nu, formularea enuntrilor lasa mullt de dorit, am ramas profund dezamagita
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
scythe123, utilizator
Probabil va fii undeva peste 8 ultima medie, eu asa ma gandesc
Peste 8 v-a fi sigur eu nu cred ca a fost vreo persoana sa fii facut exact de 10 majoritatea eram confunzi asa am vazut si eu la mine in sala 34 etaj 1 am fost si putin neatenti eu am redat toate afirmatiile si adevarate si false bine inteles ca nu este bine dar asta este neatentia nu am mari sperante de reusita cred ca au fost alti mult mai buni.
sal. ma lumineaza si pe mine cineva?:(
ca si raspuns la contestatia la subiectul 2 de ce procedura civila privind depuncatarea celor care au scris toate intrebarile... si cele corecte si incorecte nu este admisa...!!!
Adica se vor puncta tot cu 2pct si cei care le,au scris doar pe cele corecte si cei care le,au scris pe toate lasand comisia sa,si aleaga care sunt corecte si care sunt false???
"contestatiile care au vizat modul de notare a rezolvarii corecte a subiectului 2 in sensul necesitatii depunctarii candidatilor care au indicat drept corecte si afirmatii incorecte sunt nefondate.
astfel comisia retine ca baremul acestui subiect valorifica raspunsurile corecte identificate si redate, asa incat nu se poate aprecia ca, prin neprecizarea expresa a depunctatii candidatilor care au identificat si redat si afirmatii incorecte, s-ar crea o discriminare intre acestia "
[ link extern ]
Sunt asa de multe confuzi cred ca prima data trebuia sa specificam care sunt cele adevarate dupa trebuia sa le redam conform codului de procedura civila cred ca putini au inteles exact ce trebuia facut ce sa mai spunem faptul este comsumat vom vedea pe 21 rezultatele cred de mici.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)