cbngheorghe a scris:
nu trebuiau sa se repete initial...dar au observat ca si acest enunt este corect, chiar daca folosind informatii de 2 ori, iar in raport cu calitatea enuntului...daca respingeau contestatia ar fi trebuit sa anuleze tot punctul...nu au dorit sa dea 1 punct din oficiu la toata lumea...au impacat si varza si capra
scythe123 a scris:
cbngheorghe a scris:
mai scadem la PC pct. inca 0,15...la inceput nu am inteles de ce a dat corecta varianta „ procesul civil se desfasoara coform legii” folosind de doua ori informatiile...ei bine . cred ca daca nu procedau asa trebuia sa anuleze pct-ul si sa acorde tuturor 1 punct
cbngheorghe a scris:
din calculele mele optimiste
PP -6,5 ....dar nu-mi dau seama cum corecteaza pct 3 cerinta de 1,5 din cele 3 cerinte ale enuntului am mentionat 2...daca le puncteaza mai adaug la nota
PC - 9,7
OJ- 7, dar nu-mi dau seama cum corecteaza cerinta II Am o formulare care nu bate exact cu text articolului si III am scris mai mult(ICCJ), daca se puncteaza as mai adauga la nota
eu am crezut ca informatiile din fiecare coloana se pot folosi doar o singura data, nu de mai multe ori, presupun ca multa lume a crezut asa, plus ca cine a facut contestatie la OJ la judecatori mi se pare aiurea, ca oricum nu le scadea nimic daca au scris si mentiunea \" in cazul in care legea nu prevede altfel\", dar cum e un concurs fiecare trage pentru el, eu una nu as fii facut contestatie pt atat
ma uit acum la procesul verbal de la OJ, acolo scrie ca baremul va fi modificat in sensul ca raspunsul corect ce va fi punctat pentru sub nr III este "2 judecatori, cu exceptia cazurilor in care legea prevede altfel", deci asta inseamna ca ne va depuncta, acuma depinde de ei daca ne iau tot punctul sau numa jumate, mi-e teama rau sa nu ne ia tot punctul, eu am scris si la ICCJ cu 3 judecatori, dar tot nu ma ajuta, nu m-am gandit sa fac contestatie in acest sens deoarece am zis ca oricum nu ma afecteaza cu nimic