avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
graciela a scris:

Eu nu cred ca o sa ne scada la organizare, si eu tot 2 judecatori am scris.
Referitor la ordonanta motivata iar nu cred ca se va scadea.
Eu consider ca ar trebui sa puncteze ceea ce stim, sa mai tina cont ca e o competitie foarte stransa iar emotiile sunt mari de tot.
Eu una din cauza emotiilor si a neatentiei am pierdut aiurea la procedura civila si asta regret foarte tare.

si eu sunt suparata pe mine la civil, sincer eram cel mai bine pregatita, imi era foarte teama de penal, unde m-am descurcat bine, vom vedea dupa note daca ne scade sau nu, cu toate ca sunt de acord cu tine, nu ar trebui sa ne scada la OJ
cbngheorghe a scris:

mai scadem la PC pct. inca 0,15...la inceput nu am inteles de ce a dat corecta varianta „ procesul civil se desfasoara coform legii” folosind de doua ori informatiile...ei bine . cred ca daca nu procedau asa trebuia sa anuleze pct-ul si sa acorde tuturor 1 punct

cbngheorghe a scris:

din calculele mele optimiste
PP -6,5 ....dar nu-mi dau seama cum corecteaza pct 3 cerinta de 1,5 din cele 3 cerinte ale enuntului am mentionat 2...daca le puncteaza mai adaug la nota
PC - 9,7
OJ- 7, dar nu-mi dau seama cum corecteaza cerinta II Am o formulare care nu bate exact cu text articolului si III am scris mai mult(ICCJ), daca se puncteaza as mai adauga la nota

eu am crezut ca informatiile din fiecare coloana se pot folosi doar o singura data, nu de mai multe ori, presupun ca multa lume a crezut asa, plus ca cine a facut contestatie la OJ la judecatori mi se pare aiurea, ca oricum nu le scadea nimic daca au scris si mentiunea " in cazul in care legea nu prevede altfel", dar cum e un concurs fiecare trage pentru el, eu una nu as fii facut contestatie pt atat
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
scythe123, utilizator
nu trebuiau sa se repete initial...dar au observat ca si acest enunt este corect, chiar daca folosind informatii de 2 ori, iar in raport cu calitatea enuntului...daca respingeau contestatia ar fi trebuit sa anuleze tot punctul...nu au dorit sa dea 1 punct din oficiu la toata lumea...au impacat si varza si capra

scythe123 a scris:

cbngheorghe a scris:

mai scadem la PC pct. inca 0,15...la inceput nu am inteles de ce a dat corecta varianta „ procesul civil se desfasoara coform legii” folosind de doua ori informatiile...ei bine . cred ca daca nu procedau asa trebuia sa anuleze pct-ul si sa acorde tuturor 1 punct

cbngheorghe a scris:

PP -6,5 ....dar nu-mi dau seama cum corecteaza pct 3 cerinta de 1,5 din cele 3 cerinte ale enuntului am mentionat 2...daca le puncteaza mai adaug la nota
PC - 9,7
OJ- 7, dar nu-mi dau seama cum corecteaza cerinta II Am o formulare care nu bate exact cu text articolului si III am scris mai mult(ICCJ), daca se puncteaza as mai adauga la nota

eu am crezut ca informatiile din fiecare coloana se pot folosi doar o singura data, nu de mai multe ori, presupun ca multa lume a crezut asa, plus ca cine a facut contestatie la OJ la judecatori mi se pare aiurea, ca oricum nu le scadea nimic daca au scris si mentiunea " in cazul in care legea nu prevede altfel", dar cum e un concurs fiecare trage pentru el, eu una nu as fii facut contestatie pt atat

cbngheorghe a scris:

nu trebuiau sa se repete initial...dar au observat ca si acest enunt este corect, chiar daca folosind informatii de 2 ori, iar in raport cu calitatea enuntului...daca respingeau contestatia ar fi trebuit sa anuleze tot punctul...nu au dorit sa dea 1 punct din oficiu la toata lumea...au impacat si varza si capra

scythe123 a scris:

cbngheorghe a scris:

cbngheorghe a scris:

PC - 9,7

eu am crezut ca informatiile din fiecare coloana se pot folosi doar o singura data, nu de mai multe ori, presupun ca multa lume a crezut asa, plus ca cine a facut contestatie la OJ la judecatori mi se pare aiurea, ca oricum nu le scadea nimic daca au scris si mentiunea \" in cazul in care legea nu prevede altfel\", dar cum e un concurs fiecare trage pentru el, eu una nu as fii facut contestatie pt atat

ma uit acum la procesul verbal de la OJ, acolo scrie ca baremul va fi modificat in sensul ca raspunsul corect ce va fi punctat pentru sub nr III este "2 judecatori, cu exceptia cazurilor in care legea prevede altfel", deci asta inseamna ca ne va depuncta, acuma depinde de ei daca ne iau tot punctul sau numa jumate, mi-e teama rau sa nu ne ia tot punctul, eu am scris si la ICCJ cu 3 judecatori, dar tot nu ma ajuta, nu m-am gandit sa fac contestatie in acest sens deoarece am zis ca oricum nu ma afecteaza cu nimic
scythe123, utilizator
Buna multi cred ca au facut greseli note foarte mari nu cred ca o sa fie.Vom vedea pe 22 rezultatele.
ivasca, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)