avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)

Nimeni....ca aveau vreo 100 de dosare

cbngheorghe a scris:

se pregateste cineva de examenul pentru grefieri din 27 de la Curtea de Apel Bucuresti?

randy_tgv a scris:

Buna,
La penal am sa fac contestatie referitor la intrebarea nr 1, iin situatia data de ei procedura nu este indeplinita deoarece lipseste o mentiune data de art. 261 alin 5.
In situatia noastra nu se face vorbire despre incheierea procesului verbal de constatare pe care sa-l incheie cel care a facut citarea si care sa-l trimita organului judiciar.
Motiv pentru care, potrivit celor disuse de legiuitor fata de situatia din enunt, nu se creaza premisele ca procedura de citare sa fie indeplinita, deoarece legal DOVADA citari o face PROCESUL VERBAL, si cum nu exista dovada citarea nu e indeplinita.

La subiectul 1 procedura de citare este legal indeplinita, atata timp cat in cuprinsul spetei spune clar ca a fost afisata o instiintare pentru inculpat, iar acesta nu s-a prezentat in termenul stabilit de instanta pentru a ridica citatia de la sediul instantei. Pe dovada care se intoarce la dosar in mod clar s-a trecut data cand a fost afisata instiintarea din moment ce se precizeaza ca inculpatul nu s-a prezentat in acel termen sa isi ridice citatia.
Credeti ca vor fi note mai mari sau mai mici decat anul trecut?:O
Sper si cred ca vor fi mai mici, deorece au fost mai putini candidati.
eu la civil am stricat tot, nu am redat enunturile corecte, am scis numa literele, si din alea 3, ca nu stiam cea cu procesul, plus ca la subiectul nu am scis si CNP-ul, asa ca din start la subiectul cu redat -1,25, - 0,25 la sub 1 si la coloane nu am scris exact ca ei numa 3, am scris ca procesul civil se desfasoara conform legii si nu stiu exact daca mi se puncteaza sau nu, cu toate ca nu ar fii gresit, dar nu e ca la ei in barem si la OJ am facut praf confidentialitatea, adica nu am scris ca in lege, la penal nu ma pot plange deloc

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)