avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
se pregateste cineva de examenul pentru grefieri din 27 de la Curtea de Apel Bucuresti?
geanina n a scris:

Punctul 2 civil, redati...am scris doar care sunt adevarate si care sunt false...pierd un punct aiurea. Voi le-ati redat?

In sala la noi s-au cerut lamuriri, intrucat parea ca nimeni nu-l intelege. A venit comisa si ne-a spus decat: ”cititi cu atentie cerintele!”
Eu una m-am pierdut pentru ca nu am inteles cerintele.
La 4 de exemplu nu intelegeam daca trebuie sa imi iasa 7 enunturi sau doar cateva.
Una peste alta am vazut doamne care erau la a 3-a incercare. :)
In rest cum stati cu notele? Ieri imi calculasem o nota bunicica, acum cu punctul asta in minus la civil...
din calculele mele optimiste
PP -6,5 ....dar nu-mi dau seama cum corecteaza pct 3 cerinta de 1,5 din cele 3 cerinte ale enuntului am mentionat 2...daca le puncteaza mai adaug la nota
PC - 9,7
OJ- 7, dar nu-mi dau seama cum corecteaza cerinta II Am o formulare care nu bate exact cu text articolului si III am scris mai mult(ICCJ), daca se puncteaza as mai adauga la nota
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2014
cbngheorghe, utilizator
Pai iti spune in barem cu cat puncteaza fiecare cerinta, la penal pct 3

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)