avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Modificarile regulamentului vizau personalul de supraveghere al concursului.
[ link extern ]
Deci se scoate sintagma "anual"? S-a scos? sau era doar o supozitie?
Era o supozitie bazata pe un plan de propuneri pe care l-am gasit pe net, era din 2009 banuiesc ca or sa il modifice cand va sosi momentul pt ca vorbeau de grefierul prinipal si de modalitatile de recrutare.
DahliaNoir a scris:

Deci se scoate sintagma "anual"? S-a scos? sau era doar o supozitie?

dupa cate vad, doar o supozitie, modificarile nu ne afecteaza pe noi cu absolut nimic si tin doar de pers de supraveghere cum a zis adriana
pff, oameni buni.. deja suntem stresati. Aruncati asa cu zvonuri aiurea de ne sta inima in loc.Din 2009 au trecut 5 ani.. deci e clar ca-i desueta toata treaba. Si doar am zis ca nu ma mai uit pe forumuri inainte de examen #-o

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)