avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Cum ai facut cererea de retragere?
Pai am pus titlul "Cerere de retragere de la concursul SNG 2014", am scris subsemnata...rog sa-mi aprobati retragerea...., cf. art7 alin.3 din regulamentul de concurs...si jos de tot am scris "Catre directia economica si administrativ a CSM". Mi-am dat CNP-ul, si am zis unde m-am inscris. N-am dat alte detalii...
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
rosa_weigand, utilizator
Stiti ceva se mai da in septembrie?
Nu vad cum ar putea sa se dea in septembrie. Ar trebui sa se aloce fonduri suplimentare speciale si sa gaseasca sali pe care sa le poata imprumuta, ca acolo nu cred ca mai au loc. Le mai trebuie si profesori...
Daca promotia de acum termina in decembrie-ian. cursurile, pare foarte improbabil pt septembrie. In rest...nu se stie. Poate daca e urgent fac si asta. Poate se gandesc pt anul viitor sa intre 2 promotii, ca ar avea timp atunci. Una pe ian-feb, una pe vara-toamna.
[ link extern ]
S-a afisat locatia unde vom da concursul.
Si repartizarea.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
adriana009, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)