avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Am trimis azi cerere prin fax pt retragere. Sper ca nu era tarziu. N-ar trebui sa fie. Am facut o cerere simpla, mai greu a fost sa gasesc nr. de la Directia economica si administrativ, asa ca pt cine mai are nevoie, nr. de fax e: 021 311 6947
N-am confirmat ca am nimerit bine, dar am luat nr. de pe pagina asta: [ link extern ]
asa ca sper sa fie ok.

Ce ma intreb e daca trebuia sa le dau numarul meu sau contul bancar, dar ma gandesc ca important e daca am apucat sa fac cererea in termen, ca detaliile le descurc dupa aia...
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
rosa_weigand, utilizator
[ link extern ]

Astazi CSM-ul a avut pe ordinea de zi propuneri de modificare a regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului la SNG, este prevazut la punctul 24.
Stie cineva ce s-a discutat?
La un moment dat a aparut o fereastra cu transmisia dar se tot intrerupea.....
Poate dau grila

aurelia28 a scris:

Poate dau grila

Si eu m-am gandit la varianta asta, dar nu cred ca or sa fie numai grila, sa nu fie ceva de genul a ceea ce au dat anul trecut la procedura civila
Ati mai aflat ceva?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)