nVrei sa zic asa in publiiic? :)) 7.80 am luat, am facut penalul varza (nu ca asta ar fi o scuza) .nnnexista sanse destul de mari sa fac si eu penalul varza anul a
Mie mi-a fost f ciuda de organizare.. am pierdut 1 punct la intrebarile cu a/f la o intrebare f usoara dar neatentia si-a spus cuvantul, iar la subiectul cu atributiile procurorului...nu mi l-am amintit. Il aveam scos separat pe foaie acasa, cu rosu, cu semnul exclamarii, cu atentie si toate cele, era repetat de multe ori, dar la examen pur si simplu nu am reusit sa il localizez in memorie si sa mi-l amintesc... de asta am tot spus ca e important sa recapitulam cat mai mult. Eu acum am un fel de rezumate facute la fiecare materie si sambata am de gand sa repet rezumatele... acum fiecare are modul lui de a retine, la mine asa merge, asa voi proceda.
Penalul din noul cod mi se pare mai logic sa stii, daca iti ordonezi putin materia in minte, daca iti scoti niste idei de baza, cred ca te vor ajuta :)
Din punctul meu de vedere s-a corectat ok si corect. Punctajul pe care mi l-am aproximat eu a fost corespunzator cu cel acordat de ei :)