avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Mie mi-a fost f ciuda de organizare.. am pierdut 1 punct la intrebarile cu a/f la o intrebare f usoara dar neatentia si-a spus cuvantul, iar la subiectul cu atributiile procurorului...nu mi l-am amintit. Il aveam scos separat pe foaie acasa, cu rosu, cu semnul exclamarii, cu atentie si toate cele, era repetat de multe ori, dar la examen pur si simplu nu am reusit sa il localizez in memorie si sa mi-l amintesc... de asta am tot spus ca e important sa recapitulam cat mai mult. Eu acum am un fel de rezumate facute la fiecare materie si sambata am de gand sa repet rezumatele... acum fiecare are modul lui de a retine, la mine asa merge, asa voi proceda.
Penalul din noul cod mi se pare mai logic sa stii, daca iti ordonezi putin materia in minte, daca iti scoti niste idei de baza, cred ca te vor ajuta :)
Maryella a scris:n
nVrei sa zic asa in publiiic? :)) 7.80 am luat, am facut penalul varza (nu ca asta ar fi o scuza) .n
nnexista sanse destul de mari sa fac si eu penalul varza anul a

crezi ca s-a corectat anul trecut la sange? sau au fost mai indulgenti ?:D
Maryella a scris:

Mie mi-a fost f ciuda de organizare.. am pierdut 1 punct la intrebarile cu a/f la o intrebare f usoara dar neatentia si-a spus cuvantul, iar la subiectul cu atributiile procurorului...nu mi l-am amintit. Il aveam scos separat pe foaie acasa, cu rosu, cu semnul exclamarii, cu atentie si toate cele, era repetat de multe ori, dar la examen pur si simplu nu am reusit sa il localizez in memorie si sa mi-l amintesc... de asta am tot spus ca e important sa recapitulam cat mai mult. Eu acum am un fel de rezumate facute la fiecare materie si sambata am de gand sa repet rezumatele... acum fiecare are modul lui de a retine, la mine asa merge, asa voi proceda.
Penalul din noul cod mi se pare mai logic sa stii, daca iti ordonezi putin materia in minte, daca iti scoti niste idei de baza, cred ca te vor ajuta :)

mi-am facut si eu schite atat la penal cst si la civil
Din punctul meu de vedere s-a corectat ok si corect. Punctajul pe care mi l-am aproximat eu a fost corespunzator cu cel acordat de ei :)
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
Maryella, utilizator
Maryella a scris:

Din punctul meu de vedere s-a corectat ok si corect. Punctajul pe care mi l-am aproximat eu a fost corespunzator cu cel acordat de ei :)

De cate ori ai repetat anul trecut? Si de cate ori ai participat la concurs?
Eu nu am timp sa repet decat o data si am constatat, cu regret ca sunt multe articolcare nu mi le amintesc doar daca vad inceputul.
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
claudiangy, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)