avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Exact cum am spus, sunt mai putini, dar mai bine pregatiti, cred eu. Sa speram ca si subiectele vor fi ok.
Monia, ti-am trimis un mesaj privat, recunosc ca m-ai facut curioasa:D.
Mult spor pentru repetat.
Eu m-am demoralizat de tot cand am vazut cati sunt inscrisi :( pentru ca sunt multi f f pregatiti de data aceasta, sunt sigura ca vor fi medii mari in general - nu cred ca va urca mult ultima medie cu care se va intra dar cred ca toti candidatii sau marea majoritate vor luate note mari. Eu la recapitulare vad ca uit multe lucruri sau le incurc deci....demoralizare maxima ...sper ca voi stati mai bine si cu moralul si cu materia. Sa aveti spor!
de unde asa mult pesimism?? la un moment dat se zicea ca o sa fie foarte multi, mai multi ca anul trecut, acum ca sunt mai putini dar sunt mai bine pregatiti decat anul trecut, eu cred ca anul acesta lumea va fii mai slab pregatita, in primul rand ca nu ne asteptam sa se tine in mai plus ca avem si noul CPP
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
scythe123, utilizator
Maryella a scris:n
nEu m-am demoralizat de tot cand am vazut cati sunt inscrisi :( pentru ca sunt multi f f pregatiti de data aceasta, sunt sigura ca vor fi medii mari in general - nu cred ca va urca mult ultima medie cu care se va intra dar cred ca toti candidatii sau marea majoritate vor luate note mari. Eu la recapitulare vad ca uit multe lucruri sau le incurc deci....demoralizare maxima ...sper ca voi stati mai bine si cu moralul si cu materia. Sa aveti spor!nn

Maryella mie imi ridica moralul un singur gand, si anume: studentii facultatilor de medicina au de invatat cat avem noi acum la o singura materie, de pe o saptamana pe alta, in sesiune. Deci se poate ! Trebuie doar sa ne alimentam mintea cu ganduri pozitive ! :) Nu stiu cum mi-a venit "ideea" asta dar la mine functioneaza. Sunt muuuult mai increzatoare cand gandesc asa.
Sper sa functioneze si la tine !
E foarte adevarat cu exista ceva concurenta demna de luat in seama dar nu trebuie sa ne lasam intimidati !
Spor la invatat ! :)
scythe123 a scris:

de unde asa mult pesimism?? la un moment dat se zicea ca o sa fie foarte multi, mai multi ca anul trecut, acum ca sunt mai putini dar sunt mai bine pregatiti decat anul trecut, eu cred ca anul acesta lumea va fii mai slab pregatita, in primul rand ca nu ne asteptam sa se tine in mai plus ca avem si noul CPP

sincer eu nu stiu ce sa mai cred...si eu am probleme cand imi repet, intru in panica cand vad ca nu imi mai amintesc lucruri pe care le invatasem si credeam ca le stiu destul de bine...este adevarat ca pe toti ne-a luat prin surprindere data examenului, cat si faptul ca pentru toti s-a schimbat penalul, dar in acelasi timp cred ca sunt foarte multi foarte bine pregatiti, si asta se vede cel mai bine din grupul de pe fb si raspunsurile care se dau acolo...
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
mariaram, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)