avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Uff, multumim mult monia. Bine spus pe ultima suta de metri. 2 saptamani de foc...
Buna si spor la invatat tuturor. As vrea sa ma inscriu la un concurs pt. ocuparea unui loc direct pe post si se cere "caracterizare de la ulimul loc de munca". Are cineva idee cum ar trebui sa arate aceasta caracterizare? Exista una tip? Trebuie facuta vreo mentiune ceva pe ea (exemplu: "pentru inscriere concurs grefieri", numar de inregistrare, etc).
Este vreo problema daca aceasta caracterizare ar veni de la fostul job si nu de la actualul?
Astept cu interes un raspuns si va multumesc anticipat. O zi frumoasa va doresc!
Mulmiri pentru urari monia, frumos din partea ta ca te gandesti la noi:)

In privinta caracterizarii pentru adryan, din cate stiu trebuie sa aiba antet, nr de inregistrare, semnatura si stampila astea sunt cerintele obligatorii, suna la curtea de apel de care apartii pt mai multe detalii.
Cine a zis ca pana pe 28 aprilie se pot face cererile de retragere cred ca s-a inselat. Art.7, alin.3 din regulamentul de concurs spune ca pana la publicarea listei finale, iar calendarul spune ca listele finale se publica dupa perioada 5-9 mai, cand se solutioneaza contestatiile la lista. Eu din pacate n-am avut cum sa ma retrag inca, si ma impacasem cu ideea ca pierd si banii, dar eu inteleg ca mai am timp.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
rosa_weigand, utilizator
rosa_weigand a scris:

Cine a zis ca pana pe 28 aprilie se pot face cererile de retragere cred ca s-a inselat. Art.7, alin.3 din regulamentul de concurs spune ca pana la publicarea listei finale, iar calendarul spune ca listele finale se publica dupa perioada 5-9 mai, cand se solutioneaza contestatiile la lista. Eu din pacate n-am avut cum sa ma retrag inca, si ma impacasem cu ideea ca pierd si banii, dar eu inteleg ca mai am timp.

Ce bine ar fin nici eu nu m-am retras! Tine-ma si pe mine la curent cu inf.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)