avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Anatoli... o sa-ti aduci aminte cu siguranta... ai sa vezi...nu degeaba ai invatat. Nu pleca cu premise asta in schimb.
Geanina n...mi se pare mie sau tu esti din Valcea si ai fost la un pas anul trecut? Daca esti fata din Valcea, ne-am intersectat de vreo cateva ori... ai o fetita la scoala 10??!!!
Oricum, bafta la examen tuturor!
S-a afisat tabelul cu cei inscrisi [ link extern ]

deci suntem cam 1257 fara cei retrasi, adica 9 pe loc :D
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
Andra_90, utilizator
Andra_90 a scris:

S-a afisat tabelul cu cei inscrisi [ link extern ]

deci suntem cam 1257 fara cei retrasi, adica 9 pe loc :D

Si probabil pana la afisarea listei finale se mai retrag cativa...
e binisor zic eu. 9 pe loc. oricum bafta tuturor si spor la recapitulat /invatat. eu va doresc o zi buna si sa auzim de bine...:)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)