avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Anatolia a scris:

Ma bag si eu acum in discutie... dupa parerea mea, calcaiul lui Ahile e materia la care esti cel mai slab pregatit. Punct ! Cum stati cu invatatul ? Eu sunt cam asa :frantic:

Ai şi tu dreptate, dar oricum nu procedura civilă este cea care departajează

"S-o crezi tu că o să primeşti subiecte accesibile la procedură penală, mai ales că procedura penală este materia care departajează; dacă zic-din pct. meu de vedere că la pp nu vor fi subiecte uşoare asta nu însemană că vor fi capcane."

Ce exprimare ai draga mea :)) da o cred eu! Aproape am terminat procedura penala, in noul cod mi se pare mult mai logic totul, nu consider ca sunt "capcane" deci subiectele vor fi ok pentru cineva care a invatat bine materia!
Tot aud ca penalul este materia care departajeaza...ok, dar media generala este cea care conteaza intrucat ea te claseaza pe un anumit loc, iar media generala este formata din 3 materii, ideal e sa obtinem note bune la toate nu sa ne bazam pe penalul care departajeaza.
Dupa cum am zis depinde si de noroc, si de cat retii si de inspiratia de moment, depinde de multe..
Draga mea Stirbat, ai un mod agresiv de a-ti exprima punctul de vedere, am vazut asta si din discutii mai vechi pe forum cat si pe pagina de fb...calmeaza-te, fiecare are dreptul la o parere dar consider ca este de bun simt sa si-o exprime frumos ;)
Spor la invatat tuturor :luck:
E clar ca nervii sunt intinsi la maxim !!! :training: Trebuie sa recunoastem dreptul la opinie dar si dreptul la aparare, ideea e sa le folosim in scopul in care au fost recunoscute de lege (deci fara abuzuri) si EVERYTHING WILL BE OK ! Iar acummmm...impacati-va !!!! :console: Sper sa nu iau... :tomato: :)
Ultima modificare: Miercuri, 16 Aprilie 2014
Anatolia, utilizator
Anatolia a scris:

E clar ca nervii sunt intinsi la maxim !!! :training: Trebuie sa recunoastem dreptul la opinie dar si dreptul la aparare, ideea e sa le folosim in scopul in care au fost recunoscute de lege (deci fara abuzuri) si EVERYTHING WILL BE OK ! Iar acummmm...impacati-va !!!! :console: Sper sa nu iau... :tomato: :)

:)) Eu sunt linistita, incerc sa asimilez cat mai bine detaliile, sa imi fixez cat pot eu de bine informatia, timp mai este, fiecare intelege mai bine o materie sau alta, nu imi place ca se vorbeste atat de mult despre faptul ca penalul departajeaza, asta inseamna ca speram sa fim macar in acea situatie,,eu una sper la mai mult nu sa stau intr-o materie.
Uite asta iti iei :kissing:
geanina n a scris:

Dahlia, Cristina voi ce mai faceti? Cum stati cu materia?:)

Bine fac.. ma lupt cu organizarea si evit forumul. Din grupul de discutii de pe fb am iesit.Daca am chef de atitudini ireverentioase ma duc in mahala.Oare la cursul de deontologie din cadrul SNG se predau si notiuni de comunicare, relationare interumana? Activitatea de grefier presupune contact cu oamenii si e clar ca unora nu le iese nicicum. Daca inainte de a intra in profesie sunt deja unele persoane care nu stiu ce inseamna respect in comunicare.. e clar ca scarbe totale devin dupa 20 de ani de activitate.Mereu am crezut ca munca sustinuta si renumeratia relativ modesta sunt cauzele pentru care in sistemul de stat exista atatea acrituri. Mi-e clar acum ca unii asa sunt dinainte de a intra in sistem..si faptul ca de la stat nu te da nici dracu afara pentru ca nu stii sa te porti.. atrage acriturile ca un magnet.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)