avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Exista persoane,(dintre cei care dam la SNG), care participa si la concursul organizat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova? :D
Salut. De unde ai mai scos şi afirmaţia că, citez"codul de procedură civilă este călcâiul lui Ahile"; mai exact nu prea înţeleg unde vrei să baţi dar oricum nu -s de acord cu tine.
Aştept explicaţia.
Ma bag si eu acum in discutie... dupa parerea mea, calcaiul lui Ahile e materia la care esti cel mai slab pregatit. Punct ! Cum stati cu invatatul ? Eu sunt cam asa :frantic:
Eu sunt de acord cu afirmatia lui, procedura penala va avea subiecte mai accesibile fiind materie noua, dar civilul se poate considera deja materie veche pe care am avut timp sa o aprofundam si cred ca vor alege subiecte mai grele din el...eu cel putin la asta ma gandesc. Oricum depinde si de cat de mult reusim sa asimilam si de noroc, zic eu :)
Maryella a scris:

Eu sunt de acord cu afirmatia lui, procedura penala va avea subiecte mai accesibile fiind materie noua, dar civilul se poate considera deja materie veche pe care am avut timp sa o aprofundam si cred ca vor alege subiecte mai grele din el...eu cel putin la asta ma gandesc. Oricum depinde si de cat de mult reusim sa asimilam si de noroc, zic eu :)

S-o crezi tu că o să primeşti subiecte accesibile la procedură penală, mai ales că procedura penală este materia care departajează; dacă zic-din pct. meu de vedere că la pp nu vor fi subiecte uşoare asta nu însemană că vor fi capcane.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)